Survivor: Ξεφάντωσαν «Μπλε και «Κόκκινοι»- Οι φωνάρες ,οι φάλτσοι τα καρφιά και ο Derulo(vids)

Με ανυπομονησία περίμεναν οι φίλοι του SURVIVOR προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το επεισόδιο της Κυριακής και το πάρτι της Ενωσης που κάθε χρόνο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά.

Πριν αρχίσει ο χορός και το πανηγύρι, στην κάμερα του Survivor μίλησαν ο James και ο Νίκος για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας. Εμφανώς αναστατωμένοι και οι δύο, ενώ ο James λύγισε μπροστά στην κάμερα. Από την άλλη, οι Κόκκινοι δεν έλειψαν να σχολιάσουν την αποχώρηση της Amiyiami και την αγκαλιά της με τον Νίκο.

Ήταν μια ευκαιρία για τους παίκτες των μπλε και κόκκινων να ξεσκάσουν λιγάκι και να βγάλουν από το νού τους στίβους μάχης, στρατηγικές, ίντριγκες και το φαγητό και να διασκεδάσουν όλοι μαζί σαν μια ομάδα και μάλιστα... περιποιημένοι.

Οι παίκτες πλύθηκαν, κουρεύτηκαν, ντύθηκαν ενώ τα πλάνα στις ντουζιέρες έκλεψαν την παράσταση κυρίως όταν εστίαζαν στα καλλίγραμμα κορμιά ανδρών και γυναικών, παρουσιάζοντας την σέξι πλευρά τους. Το νερό ήταν άφθονο, όπως και το αφρόλουτρο, με τους παίκτες να μην μπορούν να συγκρατήσουν την χαρά τους και να το απολαμβάνουν. Στο τέλος όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον, αφού όλοι οι παίκτες ήταν αγνώριστοι.

Το πάρτι ήταν η πρώτη ευκαιρία για τους παίκτες των δύο ομάδων να συνομιλήσουν, με την Ελευθερία Ελευθερίου να έρχεται τετ-α-τετ με τον Τριαντάφυλλο και να πετάει φαρμακερά «βέλη» για την Άννα Μαρία Βέλλη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο χάνοντας το πάρτι. «Είναι μια καινούρια μέρα και όλα ξεκινάνε από το μηδέν για όλους μας. Αν κάποιος θέλει να κρατήσει τα παλιά ας τα κρατήσει. Τριαντάφυλλε δεν είναι αυτή που ήξερες. Μας έφαγε. Ήμουν η πρώτη που μου ‘φαγε τα σωθικά. Με έτρωγε δεν ήθελα να κερδίζω. Πολύ κακός άνθρωπος» είπε μεταξύ άλλων η Κύπρια τραγουδίστρια για την Άννα Μαρία.

Οι παίκτες απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλ, με τον Ατζούν Ιλιτζάλι να τους συστήνει τους Survivors της Τουρκίας, ενώ δεν έλειψαν και τα φλερτ μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Ο Ατζούν, μάλιστα, ήθελε να μεταφέρει ένα μήνυμα σχετικά με τις δύο χώρες την Ελλάδα και την Τουρκία, όπου ανέφερε ότι τα δύο έθνη μπορούν να αγαπηθούν, ενώ υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους!

 

 

 

 

Ωστόσο η κορυφαία στιγμή ήρθε κατά τη συζήτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με Τούρκο παίκτη, ο οποίος δεν άκουσε καλά το όνομά της, ρωτώντας την εάν την λένε «Τελεφερίκ».

 

 

 

 

 

Τα κοκτέιλ ακολούθησε ένας φοβερός δείπνος με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου να κάνει τα «μαγικά» του. Στη συνέχεια όλοι οι παίκτες ανέβηκαν στην πίστα και δοκίμασαν την τύχη τους στο τραγούδι σε έναν διαγωνισμό καραόκε με τους επαγγελματίες Τριαντάφυλλο, Ελευθερία Ελευθερίου και Ηλία Μπόγδανο να βγαίνουν εκτός διαγωνισμού λόγω του επαγγέλματός τους. 

 

 

 

 

Πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός, ο Γιώργος Λιανός ζύγισε τρεις παίκτες τον Ντάφυ, τον Αλέξη και τον Κώστα τον ζαχαροπλάστη. Ο Ντάφυ και ο Κώστας έχασαν σχεδόν 20 κιλά – 17 ο Τριαντάφυλλος, 15 ο Κώστας – ενώ ο Αλέξης Παπάς έχασε σχεδόν 10 κιλά.

 

 

 

 

Σε κάποιες περιπτώσεις η κριτική επιτροπή ήταν επιεικής με τις φωνητικές ικανότητες των συμπαικτών τους και φυσικά τη σκηνική τους παρουσία, ενώ σε άλλες έδειχναν την αυστηρότητα τους. Με 159,5 πόντους νικήτρια αναδείχθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία θα παραβρεθεί και του χρόνου στο πάρτι ένωσης, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Στα φοβερά της βραδιάς ήταν και η φοβερή τουμπα του Νίκου Μπάρτζη.

 

 

 

 

 

Στην αποκορύφωση του πάρτι, οι παίκτες του Survivor Ελλάδας, Τουρκίας και Ρουμανίας απόλαυσαν κάτω στην πίστα χορεύοντας και τραγουδώντας τον guest star της βραδιάς Jason Derulo. Οι χορεύτριες, οι χορευτές, αλλά και ο ίδιος ο διεθνής super star έριξαν το Twitter με τα τραγούδια και την εμφάνισή τους!

 

 

 

Πηγή: skai.gr