«Μόλις Χθες»: Tι θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα στην καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ (PICS)

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως οδηγούν σε απειλές, εκβιασμούς αλλά και δολοφονίες. Ένας γάμος δίνει χαρά σε κάποιους ήρωες και πίκρα σε κάποιους άλλους. Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες» από τη Δευτέρα 6 έως Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ. 

Μέρες χαράς για την οικογένεια Γαζή καθώς ετοιμάζονται για τον γάμο του Μιχάλη και της Έλενας.

Η Έλενα όμως, ζει με την απειλή του Νώντα και φροντίζει με τον δικό της τρόπο να την εξαφανίσει. Ο Νώντας καταφέρνει να της ξεφύγει, προκαλώντας της πανικό για την έκβαση του γάμου της. Οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί, και προκαλεί την ανησυχία όλων όταν εξαφανίζεται.

Όταν ο Μιχάλης την εντοπίζει, κλαμένη και ταλαιπωρημένη, ο νους του πάει στο κακό. Οι δυσκολίες όμως ξεπερνιούνται και ο γάμος γίνεται.

Ο φόβος όμως του Νώντα παραμένει υπαρκτός και η Έλενα ζητά τη βοήθεια του Σπύρου, ο οποίος της δίνει χρήματα – η συναλλαγή θα έχει μάρτυρα τη Μαρία.

Η Λουίζα είναι πικραμένη και με τον γάμο του Μιχάλη αλλά και για την έρευνα για το μεγάλο ποσό χρημάτων που δεν είχε δηλώσει ο Σπύρος. Όταν επισκέπτεται τον Μιχάλη λίγο πριν από τον γάμο του διαπιστώνει ότι το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους είναι ακόμη ζωντανό.

Ο Σπύρος κάνει ό,τι είναι δυνατό για να καλύψει την απάτη με τα χρήματα αλλά και να σταματήσει τη διαδικασία της εκταφής και της νεκροψίας το Αλέξανδρου. Δεν τα καταφέρνει, η νεκροψία γίνεται και όλοι αναστατώνονται με το πόρισμα. Ο Μιχάλης δικαιώνεται, η Λουίζα του ζητά συγγνώμη και η Μαρία είναι χαρούμενη.

Η Νόρα, προσπαθώντας να ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του άντρα της, καταλήγει στον μόνο άνθρωπο που είναι υπεράνω πάσης υποψίας, στον Σπύρο. Όταν ο τελευταίος αντιλαμβάνεται πως η Νόρα είναι έτοιμη να κάνει αποκαλύψεις, φροντίζει να της κλείσει το στόμα. Καλύπτει έξυπνα τα ίχνη του και μάλιστα την ενοχοποιεί για τον θάνατο του Αλέξανδρου.

Ο Αντώνης αναγκάζεται να παίξει για άλλη μία φορά το παιχνίδι του Σπύρου, αφού ο τελευταίος τον εκβιάζει με γεγονότα από το παρελθόν.

Ο Ιάσονας κάνει μια νέα αρχή και πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο ενώ το ειδύλλιο με την Άννα προχωρά και περνούν μαζί μία νύχτα πάθους.

Ο Χρήστος αρχίζει να ζηλεύει την Κέλλυ ενώ η Κορίνα διαλύει τη σχέση της με τον Σταύρο. 

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Μάνος Ιωάννου (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Ευγενία Τσαούση (Άννα), Στέφανος Μηλάτος (Ρένος) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.45

#MolisXthes

Πηγή: skai.gr