Μόλις Χθες: Ο Μέμος Μπεγνής στον ρόλο του Στέφανου (pics+vid)

Ένα ακόμη πρόσωπο εμφανίζεται στον Πόρο και αναστατώνει τη ζωή των ηρώων της καθημερινής σειράς Μόλις Χθες, στον ΣΚΑΪ.

Από το σημερινό επεισόδιο, ο Μέμος Μπεγνής υποδύεται τον Στέφανο Παππά, έναν επιχειρηματία που φτάνει στο νησί, έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Σπύρο από το παρελθόν. Συναντά αρχικά τον Χρήστο (Κωνσταντίνος Καζάκος), που γνωρίζονται από παλιά, αλλά γρήγορα μπαίνει στη ζωή της Μαρίας (Μαριάννα Τουμασάτου), η οποία θα βρει σε εκείνον έναν απροσδόκητο σύμμαχο για την ίδια και την οικογένειά της. Ο Στέφανος όμως, θα αποδειχθεί για τη Μαρία πολλά περισσότερα και η εξέλιξη της σχέσης τους θα δυσαρεστήσει πολλούς.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο-Απόσπασμα:

Ο Σπύρος συνεχίζει να εκβιάζει τον Αντώνη που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Μαρία αποκαλύπτει στον Μιχάλη τις υποψίες της για τον Αντώνη, κι εκείνος ζητά εξηγήσεις από τον πατέρα του. Ένα πορτραίτο της Λουίζας, που είχε κάνει στο παρελθόν ο Μιχάλης, φτάνει στα χέρια της και ξυπνά αναμνήσεις της μεγάλης αγάπης που είχαν. Ο Άλκης ζητά από τη Λήδα να φύγει και να επιστρέψει σπίτι της, αλλά εκείνη δεν θέλει και προσπαθεί να τον μεταπείσει. Όταν όμως τον βλέπει με την Κορίνα, όλα αλλάζουν. Ο Στέφανος έρχεται στον Πόρο και ξαναβρίσκεται με τον φίλο του τον Χρήστο μετά από χρόνια, αλλά δεν του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της επιστροφής του. Οι υποψίες του Αχιλλέα για τον Αντώνη γίνονται αιτία να τσακωθεί με τη Χριστίνα και η σχέση τους θα κινδυνεύσει. Ο Στάθης δέχεται μια ακόμη πρόκληση από τον Διονύση, που θα καταλήξει άσχημα.

Οι ανατροπές είναι αναπόφευκτες και οι ήρωες βρίσκονται συνεχώς μπροστά σε εκπλήξεις –ευχάριστες και δυσάρεστες- στα επόμενα επεισόδια.


ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ

Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.45
 

Πηγή: skai.gr