Μιμή Ντενίση: Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν ο άντρας της ζωής μου – Το να κάνουμε πλάκα με όσους είναι στην επικαιρότητα δεν είναι κριτική

Για την κριτική που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, η ηθοποιός ανέφερε ότι, «δεν μπορεί ποτέ να επιτρέψουμε, κάποιοι άνθρωποι που μας πολεμάνε, να μας κάνουν να παρατήσουμε την αγάπη και το πάθος μας»

H Μιμή Ντενίση άνοιξε την καρδιά της στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για την κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα: Τους έρωτες της ζωής της, την κόρη της, την κριτική, αλλά και για τον χωρισμό της με τον Σωτήρη Πολύζο. 

Για την κριτική που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, η ηθοποιός ανέφερε ότι, «δεν μπορεί ποτέ να επιτρέψουμε, κάποιοι άνθρωποι που μας πολεμάνε, να μας κάνουν να παρατήσουμε την αγάπη και το πάθος μας. Αμφιβάλλω από μόνη μου για τον εαυτό μου, δεν χρειάζομαι την κριτική. 

Την κριτική, όταν πρόκειται περί κριτικής, τη δέχομαι πάρα πολύ άνετα και την επιδιώκω. Γι’ αυτό και δεν είχα ποτέ ‘’αυλή’’. Τώρα τα άλλα που είναι λίγο να κάνουμε πλάκα με αυτούς που είναι πολύ στην επικαιρότητα, λίγο να τους κοροϊδέψουμε και λίγο να το φτάσουμε στα άκρα δεν μπορώ να πω ότι δεν με στενοχώρησαν ποτέ», ανέφερε η ίδια. 

Και πρόσθεσε: «Όταν είσαι σε ένα θέατρο με 1.000 άτομα κάθε μέρα, που σε αγαπούν και σου το δείχνουν, δεν μπορεί να επηρεαστείς από έναν! Και γιατί να σε επηρεάσει ένας όταν έχεις χιλιάδες που σε αγαπούν;».

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στους έρωτες της ζωής της και τον Γιάννη Φέρτη. «Ερωτεύτηκα τον Γιάννη Φέρτη στον ‘’Συμβολαιογράφο’’. Ο Γιάννης είχε αυτή την υπέροχη φωνή, τον έβλεπα και τρελαινόμουν. Έλιωνα. Στη διάρκεια του σήριαλ νομίζω με ερωτεύτηκε και εκείνος και μετά από έναν χρόνο περίπου παντρευτήκαμε. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί. Όσο ταλέντο και να έχουμε πάντα υπάρχει κάποιος που μας δίνει μια ‘’κλωτσιά’’.
Ο Γιάννης Φέρτης με έκανε πρωταγωνίστρια πλάι του, ενώ ήταν εκείνος το πρώτο όνομα. Κάναμε πολύ ωραία έργα μαζί, μου είχε τόση εμπιστοσύνη παρά το νεαρό της ηλικίας μου.

Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήμασταν πολύ όμοιοι μεταξύ μας. Μου στοίχισε πολύ ο θάνατός του», παραδέχτηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον πρώην σύζυγο της, Σωτήρη Πολύζο, όπου παραδέχθηκε ότι η απόσταση έπαιξε καταλυτικό ρόλο να πάρουν χωριστούς δρόμους. «Είναι πάντα κομμάτι της οικογένειας μας. Πάντα. Δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι μας ο Σωτήρης. Στο σπίτι μας μένει, έρχεται, πηγαίνουμε εμείς στο δικό του».

Τέλος, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση που είχε με τη μητέρα της, ενώ αποκάλυψε πόσο περήφανη μητέρα είναι για την κόρη της, Μαριτίνα. 

«Η μητέρα μου ήταν μία από τις πιο δυνατές προσωπικότητες της ζωής μου. Έφυγε μέσα σε μια μέρα από την καρδιά της. Μια γυναίκα ατρόμητη, πάρα πολύ διαβασμένη, με το θέατρο διεθνώς. Αν και ήταν από μια παλιά και εύπορη, αυτό που επαναλάμβανε από μικρή ήταν η αριστοκρατία είναι του πνεύματος, τα άλλα δεν υπάρχουν. Μας έλεγε κανείς δεν μπορεί να σε γκρεμίσει από τη δουλειά σου, όσο και να σε βρίζουν, ξέρεις τι κάνεις. Η μάνα μου ήταν το πρότυπο. Ο πατέρας μου ήταν πιο δειλός από τη μαμά μου, παρόλο που ήταν ήρωας του πολέμου. Είχα τη τύχη να έχω δυο υπέροχους γονείς και μου έμαθαν ότι είναι πολύ σημαντικό πάνω από όποια δημοσιότητα και δόξα να βάζεις την οικογένεια και την μόρφωση».

Όσον αφορά στην κόρη της Μαριτίνα, η Μιμή Ντενίση δήλωσε: «Η κόρη μου είναι πολύ ιδιαίτερο κορίτσι. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και τυχερή. Αυτό που λένε για τον ανταγωνισμό μάνας κόρης δεν το έχω βιώσει. Και τέρας να έχω ξυπνήσει το πρωί θα μου πει:‘’Τι ωραία είσαι μαμά μου’’. Έχει μια αγάπη και τρυφερότητα για μένα. Είναι ένα παιδί που δεν με ταλαιπώρησε ποτέ με ανησυχίες».
 

Πηγή: skai.gr