Κλείσιμο

Μαρία Σολωμού: Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπείας - Δεν διορθώθηκε το ζήτημα της πολυγαμίας

Όπως παραδέχτηκε η Μαρία Σολωμού προτιμά να την πληγώνουν παρά να νιώθει ότι πλήγωσε η ίδια κάποιον

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Σολωμού τοποθετήθηκε σε podcast για τις προσωπικές της σχέσεις και αποκάλυψε ότι έχει κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπείας, τα οποία τη βοήθησαν σαν άνθρωπο, ωστόσο, όπως είπε με χιούμορ, δεν διορθώθηκε το ζήτημα της… πολυγαμίας. 

«Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω τρεις – τέσσερις συντρόφους, όμως, δεν ήταν κάτι μόνιμο και δεν είναι έτσι η ζωή μου. Σίγουρα, δεν μπορούν να περάσουν τρία χρόνια, που να έχω παράλληλες σχέσεις, γιατί νιώθω ότι θα κουραστώ από το συνεχές θέατρο». 

Όπως παραδέχτηκε η Μαρία Σολωμού προτιμά να την πληγώνουν παρά να νιώθει ότι πλήγωσε η ίδια κάποιον. «Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου να πιαστώ. Όχι, ότι θα χάσω τον άλλο. Σκασίλα μου. Ας τον χάσω. Να νιώθω ότι φταίω. Εγώ έχω πάντα δίκιο. Άλλο ένα θέμα για τον ψυχολόγο μου», είπε η ηθοποιός χαμογελώντας. 

Και συνέχισε: «Δεν μπορεί να έρθει κάποιος και να μου πει ότι με κορόιδεψες και να μην έχω τι να πω. Είναι σαν να έπαιξα μια κακή παράσταση. Εκεί θέλω να πεθάνω… Μια φορά που παραλίγο να με πιάσουν ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί», πρόσθεσε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr