Μαντόνα: Ψήφος σε Τραμπ σημαίνει φασιστική χώρα που κυβερνάται από ρατσιστή (VID)

Λάβρος η Μαντόνα κατά Τραμπ. " Το να κάνεις πίσω και να είσαι έτοιμος σημαίνει, φασιστική χώρα που κυβερνάται από ρατσιστή". Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της στο instagram το είδωλο της ποπ.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο που κατακεραυνώνει την διακυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού Προέδρου των ΗΠΑ, δηλώνοντας ανοικτά την υποστήριξη της στον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

" Το να κάνεις πίσω και να είσαι έτοιμος σημαίνει να ζεις σε μια ρατσιστική χώρα που κυβερνάται από έναν λευκό ρατσιστή. Βγες έξω και ψήφισε αν αγαπάς την ελευθερία" έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο της η Μαντόνα.

Στη διάρκεια της τηλεμαχίας του με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές Τζο Μπάιντεν, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απέφυγε να καταδικάσει απερίφραστα τους υπέρμαχους της ανωτερότητας της λευκής φυλής. Αντίθετα, αναφέρθηκε στους Proud Boys, μια ακροδεξιά ομάδα λευκών, καλώντας τους να «κάνουν πίσω και να είναι έτοιμοι» και στη συνέχεια επιτέθηκε σε αριστερές οργανώσεις.

Με τις ΗΠΑ να βρίσκονται σε προεκλογικό πυρετό, παραδοσιακά, προσωπικότητες της τέχνης και της αμερικανικής σόου μπίζ εκφράζουν ανοικτά τις πολιτικές τους πεποιθήσεις λαμβάνοντας μέρος έτσι στο δημόσιο διάλογο.

Πηγή: skai.gr