Love Island: Μαρία και Αργύρης οι νικητές – Όλα όσα έγιναν στον τελικό (βίντεο)

Η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ανέδειξε τους νικητές και η Ηλιάνα ανακοίνωσε πως το ζευγάρι που κερδίζει είναι η Μαρία και ο Αργύρης, μένοντας έκπληκτοι και οι δύο καθώς δεν περίμεναν αυτήν την εξέλιξη.

Ο μεγάλος τελικός του Love Island έγινε και δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, τα γέλια αλλά και οι ανατροπές. Οι Islanders είχαν την ευκαιρία να βγουν ένα τελευταίο ραντεβού στη μαγευτική Τενερίφη και εκεί να συζητήσουν και να αποκαλύψουν τα συναισθήματά τους. 

Τα ζευγάρια έζησαν εβδομάδες γεμάτες συναισθήματα και ανατροπές, κάτι που δε θα έλειπε φυσικά και από τον πολυαναμενόμενο τελικό. Η Αναστασία και ο Γιώργος Γεωργίου,  Χριστίνα και ο Αλέξανδρος Κώτσης, η Μαρία και ο Αργύρης, η Νίκη και ο Φάνης είναι τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούν το έπαθλο και μοιράζονται τους όρκους αγάπης που τους ζήτησε η love guard τους. Γράμματα γεμάτα αγάπη, στοργή, ειλικρίνια και σεβασμού θα φέρουν ακόμη πιο κοντά τους Islanders. 

Λίγο πριν την ανακοίνωση των νικητών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εισέρχεται στη βίλα θυμίζοντας στα ζευγάρια και στο τηλεοπτικό κοινό που τα αγάπησε πώς ξεκίνησε η σχέση των Islanders. 

Η ώρα που όλοι περίμεναν έφτασε, η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ανέδειξε τους νικητές και η Ηλιάνα ανακοινώνει πως το ζευγάρι που κερδίζει είναι η Μαρία και ο Αργύρης, μένοντας έκπληκτοι και οι δύο καθώς δεν περίμεναν αυτήν την εξέλιξη. 

 Το Love Island όμως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του έτσι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέρνει ένα τεράστιο δίλημμα στο νικητήριο ζευγάρι, το έπαθλο θα "γευτούν” και οι δύο ή μόνο ένας, τι “γεύση” θα αφήσει τελικά αυτή η εμπειρία στη Μαρία και τον Αργύρη; 


Η απάντηση του ερωτήματος δόθηκε από τη Μαρία που διάλεξε τον φάκελο με το έπαθλο, απέδειξε πως ο έρωτάς της με τον Αργύρη είναι αληθινός καθώς αποφάσισε να μοιραστούν το έπαθλο.

Πηγή: skai.gr
TAGS: LOVE ISLAND