Love Island: Οι singles παίρνουν το παιχνίδι στα χέρια τους και επιλέγουν ταίρι - Δείτε το τρέιλερ και φωτογραφίες

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στο Love Island μετά το νέο επεισόδιο απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ! Η Ηλιάνα έρχεται με μία μεγάλη έκπληξη! Η love guard ανακοινώνει στους Islanders πως αυτή τη φορά δεν θα επιλέξει μόνο ο Χρήστος ταίρι, αλλά και οι 3 singles!  

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στο Love Island μετά το νέο επεισόδιο απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ!

Ένα stage game στήνεται για τους Islanders με στόχο την ανάδειξη του… super girl της βίλας. Η Κατερίνα επιλέγει να παίξει ζευγάρι με τον Παναγιώτη και η συζήτηση που ακολουθεί ίσως αποκαλύπτει και τις… προθέσεις της.

Love Island

Ο Αλέξανδρος Λ. εξομολογείται στην Κλαούντια πως είναι μαζί της επειδή το θέλει πραγματικά και όχι για να παραμείνει στο παιχνίδι…!

Η επιλογή που θα κάνει ο Χρήστος φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Κ. που φοβάται μήπως χάσει τη Χριστίνα. Μία συζήτηση ανάμεσα στον Παναγιώτη και στον Χρήστο δείχνει το δρόμο στον δεύτερο για να προσεγγίσει την Κατερίνα.
 
Το χαλαρό και γεμάτο τραγούδια απόγευμα ταράζει ένα μήνυμα στα κινητά. Η Ηλιάνα έρχεται με μία μεγάλη έκπληξη! Η love guard ανακοινώνει στους Islanders πως αυτή τη φορά δεν θα επιλέξει μόνο ο Χρήστος ταίρι,  αλλά και οι 3 singles!

Δείτε το τρέιλερ:

Η Κατερίνα, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος κάνουν την επιλογή τους και το παιχνίδι περνάει στα χέρια τους! Οι εκπλήξεις συνεχίζονται… Ένα νέο ζευγάρι παίρνει ως επιβράβευση τη σουίτα  στην οποία ανακαλύπτουν πως δεν είναι μόνοι!

ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Love Island

Μπήκε στη βίλα του Love Island και έφερε αναστάτωση αλλά και πολλά σχόλια. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα!

Όνομα: Χρήστος Σούζος
Ηλικία: 28 ετών 
Ιδιότητα: Ναυαγοσώστης 
Ζώδιο: Λέων
Celebrity crush: Κατερίνα Στικούδη

Μέχρι την ηλικία των τριών ετών έμενε στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένειά του στην Κέρκυρα. Σπούδασε προπονητική κολυμβητών και πλέον εργάζεται ως ναυαγοσώστης.

Ως άνθρωπος είναι συναισθηματικός, δημιουργικός και δυναμικός ενώ του αρέσει να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει. 

Είναι παιδί των σχέσεων, έχει κάνει 5 μεγάλες σχέσεις με μεγαλύτερη διάρκεια τα 2,5 χρόνια. Χώρισε πρόσφατα από μια σχέση που κράτησε 2 χρόνια επειδή του έληξε το ερωτικό. Ονειρεύεται στο μέλλον να κάνει οικογένεια με παιδιά.

Μία κοπέλα για να μπει στην καρδιά του θα πρέπει πάνω από όλα να είναι ευγενική, να είναι περιποιημένη με καθαρό δέρμα και ωραία μάτια. Στο φλερτ απολαμβάνει να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα.

Έρχεται στο Love Island γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις και τον εξιτάρει που στη βίλα θα έχει ωραίες γυναίκες και άντρες και θα υπάρχει ανταγωνισμός...

Στο τέλος θα κερδίσει ο καλύτερος χαρακτήρας και ο Χρήστος πιστεύει ότι σε αυτό δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί κανείς!


Love Island… spread the love! 

Love Island Greece App:

Κατέβασε το app, ψήφισε, διάλεξε και διαμόρφωσε την πορεία του παιχνιδιού!

Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23.15

#LoveIslandGR

Πηγή: skai.gr