Love Island: Οι αστείες στιγμές και τα παράξενα δεν λείπουν από την Τενερίφη - Δείτε video

Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23:15

Τα αστεία και παράξενα δεν λείπουν από την Τενερίφη και το Love Island. Οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τον έρωτα της ζωής τους και είναι προσηλωμένοι σε αυτό, ωστόσο διασκεδάζουν, επίσης, πολύ στην τεράστια βίλα. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Θοδωρής θα έχει μαύρους κύκλους καθημερινά αν συνεχίσει να κοιμάται με τη Μαρία. Η Θεσσαλονικιά απλώνεται στο κρεβάτι και ορισμένες φορές τον ρίχνει στο πάτωμα. 

Από την άλλη, η Κλαούντια θα προτιμούσε να κοιματαί στο πάτωμα μαζί με μυρμήγκια παρά με τον Βασίλη που δεν την ελκύει καθόλου ερωτικά και θεωρεί πως είναι ψέυτης. Ο Αλέξανδρος Κώτσης και η Χριστίνα τα πηγαίνουν πολύ καλά και νιώθουν άνετα μεταξύ τους. Κοιμούνται αγκαλιά, βγήκαν για πρώτη φορά ρομαντικό ραντεβού και μαθαίνουν καθημερινά αρκετά πράγματα ο ένας για τον άλλο.

Ωστόσο, όταν ο Αλέξανδρος προσπάθησε να τη φιλήσει στο ραντεβού, εκείνη του έριξε ευγενική χυλόπιτα. Η Αναστασία δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποιον Γιώργο θέλει να δώσει την ευκαιρία να τη γνωρίσει περισσότερο και αλλάζει κρεβάτια μέσα στη νύχτα. Φαίνεται, όμως, ότι την ελκύει περισσότερο ο Γιώργος Γεωργίου. Τέλος, η νέα παίκτρια έφερε τα πάνω κάτω στο Love Island. Τα υπόλοιπα κορίτσια δεν την συμπάθησαν εξαρχής, την «μάτιασαν» και έβαλαν τα γέλια όταν εκείνη σκόνταψε και πήγε να πέσει.

Love Island… spread the love! Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23.15, στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr