Love Island: Μετά μουσικής ο νέος παίκτης στη βίλα - Τι είπε και σόκαρε τα κορίτσια

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους islanders όταν ξύπνησαν το πρωί στη βίλα

Μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους islanders όταν ξυπνώντας στη βίλα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα να φάνε για πρωινό. Για καλή τους τύχη όμως ως από μηχανής θεός εμφανίστηκε ο Χρήστος, ο νέος παίκτης, κρατώντας στα χέρια το πρωινό τους. 


Τα αγόρια, ως είθισται, ήταν μάλλον επιφυλακτικοί μαζί του μέχρι να αξιολογήσουν τις προθέσεις του. Όταν όμως ο ίδιος δεν ήταν μπροστά προέβαιναν σε αρκετά δηκτικά σχόλια σε βάρος του. Αποκορύφωμα ο Παναγιώτης που τον αποκάλεσε κλόουν!

Από την άλλη τα όλα τα κορίτσι φάνηκε να περνάνε καλά στον μαραθώνιο από ραντεβού που διεξήχθη με τον νέο islander. Κάθε μία είχε και από μια καλή κουβέντα να πει για αυτόν. Ωστόσο κάποιες κοπέλες, όπως η Αναστασία και η Κατερίνα, παραξενεύτηκαν όταν ο Χρήστος, που τις είχε γνωρίσει ώρες νωρίτερα και ήταν στο πρώτο ραντεβού μαζί τους στο ριάλιτι σχέσεων που ονομάζεται love island, τις ρώτησε αν θέλουν να κάνουν οικογένεια!



Η παγωμάρα που ενδεχομένως προκλήθηκε, διαλύθηκε για τα καλά όταν ο Χρήστος πήρε την κιθάρα στα χέρια του και έδωσε μια εντελώς διαφορετική νότα σε αυτή τη βραδιά στη βίλα!


 

Πηγή: skai.gr
TAGS: LOVE ISLAND