Ο Λιούις Χάμιλτον κάνει «φροντιστήριο» στον Μπραντ Πιτ για τη νέα του ταινία σχετικά με τη Formula 1

Σκηνοθέτης της ταινίας, που ακόμη δεν έχει τίτλο ή προσδοκώμενη ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει, θα είναι ο Τζόζεφ Κοσίνσκι που «έσπασε» τα ταμεία με την αναβίωση του Top Gun αυτό το καλοκαίρι μαζί με τον Τομ Κρουζ.

Λίγες εβδομάδες αφότου ανακοινώθηκε πως είναι σε προπαρασκευαστικό στάδιο παραγωγής μια ταινία με φόντο τη Formula 1, περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια. Ο Μπραντ Πιτ, που θα πρωταγωνιστεί ως παλιός πιλότος που θα βγαίνει από τη «συνταξιοδότηση» για να βοηθήσει έναν ρούκι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, θα μάθει από τον… καλύτερο.

Ο Λιούις Χάμιλτον συμφώνησε να κάνει… «φροντιστήριο» στον 58χρονο σταρ για να του μάθει τα μυστικά της Formula 1, προκειμένου να είναι όσο πιο πειστικός γίνεται στο νέο του ρόλο. Μάλιστα, ο Βρετανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πέρα από το ρόλο του συμβούλου θα έχει και αυτόν του συμπαραγωγού.

Σκηνοθέτης της ταινίας, που ακόμη δεν έχει τίτλο ή προσδοκώμενη ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει, θα είναι ο Τζόζεφ Κοσίνσκι που «έσπασε» τα ταμεία με την αναβίωση του Top Gun αυτό το καλοκαίρι μαζί με τον Τομ Κρουζ. Στο πρότζεκτ εμπλέκεται και ο διάσημος παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Πηγή: sport-fm.gr