Λίαμ Νίσον και Ντιάνε Κρούγκερ στην πρεμιέρα της ταινίας «Marlowe»

Βασισμένο στο μυθιστόρημα «The Black-Eyed Blonde» του Τζον Μπάνβιλ διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1930

Το νουάρ «Marlowe» του Νιλ Τζόρνταν, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Λίαμ Νίσον και η Ντιάνε Κρούγκερ θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν στις 24 Σεπτεμβρίου. Θα είναι η ταινία που θα κλείσει το φεστιβάλ και θα βρίσκονται εκεί οι πρωταγωνιστές Νίσον και Κρούγκερ μαζί με τον σκηνοθέτη, σύμφωνα με το Varierty.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα «The Black-Eyed Blonde» του Τζον Μπάνβιλ διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1930, όπου ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Φίλιπ Μάρλοου (Νίσον) αναλαμβάνει να βρει τον εξαφανισμένο πρώην εραστή μιας όμορφης κληρονόμου. Ο χαρακτήρας του Μάρλοου δημιουργήθηκε αρχικά από τον Αμερικανό συγγραφέα Ρέιμοντ Τσάντλερ πριν από σχεδόν έναν αιώνα.

Το 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Η ταινία «Modelo 77» του Ισπανού σκηνοθέτη Αλμπέρτο Ροντρίγκες, με τους Μιγκέλ Εράν και Χαβιέ Γκουτιέρεθ θα ανοίξει το φεστιβάλ.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ταινία