Λέξι Άντρεγουντ: Ποιά είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Μάλια Ομπάμα σε σειρά

Στη σειρά του Showtime «The First Lady» με θέμα τις πρώην πρώτες κυρίες των ΗΠΑ βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την κόρη των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μάλια Ομπάμα.

Σύμφωνα με το Variety, η Λέξι Άντεργουντ, η οποία πρωταγωνίστησε στη σειρά «Little Fires Everywhere» επιλέχθηκε για τον ρόλο της Μάλια Ομπάμα και ο Ο. Τ. Φαγκμπένλι θα ενσαρκώσει τον πατέρα της, Μπαράκ Ομπάμα. Η Βαϊόλα Ντέβις θα εμφανιστεί στον ρόλο της Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με το Variety, η Μάλια παρουσιάζεται στη σειρά ως «ανοιχτόμυαλη προοδευτική και έξυπνη» και ως νέα που «ενθαρρύνει τους γονείς της να λαμβάνουν αποφάσεις, κοινωνικά συνειδητοποιημένες».

Η νεαρή ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό της με ανάρτηση στο Instagram και είπε ότι είναι μεγάλη τιμή που θα αφηγηθεί την ιστορία της Μάλια.

«Η Μισέλ Ομπάμα εσύ και ολόκληρη η οικογένεια Ομπάμα είστε η επιτομή της αριστείας και θα είστε για πάντα η πρώτη οικογένεια για μένα» έγραψε.

Η σειρά «The First Lady» δημιουργήθηκε από τον Άαρον Κούλεϊ και προβάλλει την αναμόρφωση της διακυβέρνησης στις ΗΠΑ και τον ρόλο των γυναικών στην καρδιά του Λευκού Οίκου.

Ο πρώτος κύκλος επικεντρώνεται στις Μισέλ Ομπάμα, Μπέτι Φορντ και Έλινορ Ρούσβελτ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ