Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου Μπάτμαν

Η αλήθεια είναι πως πάντα οι ταινίες του Μπάτμαν κερδίζουν το ενδιαφέρον μας και περιμένουμε πώς και πώς να τις δούμε. H ''The Batman'' όμως είναι το κάτι άλλο. Λίγο ο Ματ Ριβς (''Cloverfield'') στη σκηνοθεσία, λίγο ο Ρόμπερτ Πάτινσον στον θρυλικό ρόλο, λίγο το καστ που τον πλαισιώνει και η πληροφορία πως η ταινία θα είναι πιο σκοτεινή και πιο βίαιη από τις άλλες, η συγκεκριμένη ταινία είναι ξεκάθαρα στις ανάμεσα στις πιο αναμενόμενες και το νέο τρέιλερ ενισχύει αυτό το συναίσθημα ακόμα περισσότερο. 

Στο τρέιλερ βλέπουμε έναν Πάτινσον όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί - και έναν Μπάτμαν αποφασισμένο και έτοιμο να φτάσει στα άκρα - μια δυναμική Ζόι Κράβιτζ ως Catwoman και έναν πραγματικά αγνώριστο Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του Πιγκουίνου. Επίσης, παρόλο που ξέρουμε ήδη πως ο Πολ Ντάνο θα είναι ο Riddler και το τρέιλερ ξεκινά με την σύλληψή του, δεν βλέπουμε πουθενά το πρόσωπό του. 

Το επίσημο στόρι θέλει τον Μπρους Γουέιν στη δεύτερη χρονιά του ως Μπάτμαν, χωρίς να είναι ολοκληρωμένος μαχητής ακόμα, να ανακαλύπτει πως η διαφθορά στο Gotham City συνδέεται με κάποιο τρόπο με την οικογένειά του, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει έναν κατά συρροή δολοφόνο γνωστό ως Riddler. Αυτή θα είναι και η πρώτη ταινία μιας νέας τριλογίας. 

To ''The Batman'' αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.

 

Πηγή: Must