Κορωνοϊός - Supermodels: Ναόμι Κάμπελ και Σίντι Κρόφορντ σχολιάζουν τη ζωή στην καραντίνα (vid)

Σε ένα βίντεο σχεδόν μίας ώρας, δύο supermodels, η Ναόμι Κάμπελ και η Σίντι Κρόφορντ που βρίσκονται σε καραντίνα, λόγω του κορωνοϊού, συνομιλούν και σχολιάζουν την δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει ο πλανήτης από την δική τους οπτική γωνία.

 

Προσπαθώντας να παραμένει απασχολημένη και να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους θαυμαστές της και εν μέσω της καραντίνας η Ναόμι Κάμπελ εγκαινίασε μια νέα αειρά από βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, με τίτλο No Filter With Naomi. Μάλιστα για το πρώτο επεισόδιο, προσκάλεσε τη συνάδελφό της, Σίντι Κρόφορντ, για να συζητήσουν για την καθημερινότητα στην καραντίνα.

Η Κάμπελ αποκάλυψε ότι λατρεύει να μένει στο σπίτι. «Πραγματικά ένιωσα ότι ο πλανήτης, η Μητέρα - Φύση, ήθελε ένα διάλειμμα. Ένιωσα λαιμαργία και υπερβολή, ότι όλο αυτό ήταν κάπως υπερβολικό. Αυτή την ηρεμία, την αγαπώ. Δεν μου αρέσουν φυσικά οι συνθήκες και όσα βιώνει ο κόσμος, οι θάνατοι, ο φίλος που έχασα και οι οικογένειες που γνωρίζω που είχαν απώλειες... όλα αυτά είναι φρικτά. Αλλά η ησυχία που μπορώ να διακρίνω στον αέρα. Δε βλέπετε τη διαφορά στο L.A;» σχολίασε η Κάμπελ.

Απο την άλλη, η Κρόφορντ σχολίασε τις δυσκολίες που επιφέρει όλη αυτή η άγνωστη κατάσταση, όμως τόνισε ότι αναγνωρίζει ότι έχει αρκετά προνόμια σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους. «Νομίζω ότι το πιο περίεργο πράγμα είναι ότι δεν γνωρίζεις. Δεν έχεις σχέδια αλλά δεν ξέρεις και πότε θα κάνεις. Είναι σαν να μην ξέρουμε που είναι αυτό το φως στο τέλος του τούνελ. Ξέρουμε ότι κάποτε θα το δούμε, αλλά ξέρεις, εγώ είμαι τυχερή. Εγώ μπορώ να αντέξω οικονομικά να προμηθευτώ τρόφιμα και νομίζω ότι είναι δύσκολο να δώσω κάποια συμβουλή σε άλλους ανθρώπους γιατί είμαι ήδη προνομιούχα. Οπότε αναγνωρίζω πόσο μεγάλη πολυτέλεια είναι να μην ανησυχείς για τα ψώνια ή τον λογαριασμό του κινητού σου».

Παράλληλα, οι δυο τους αναφέρθηκαν επίσης στο μόντελινγκ στα '90s συγκρίνοντας τις φωτογραφίσεις και τα πασαρέλες εκείνης της δεκαετίας με την τωρινή, αναπολώντας διάφορα γεγονότα.

Πηγή: skai.gr