Κωνσταντίνος Βασάλος: Η σχέση μου με τη Σταυρούλα είναι άκρως φιλική – Δεν υπάρχει κανένα love story

«Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω», ανέφερε ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας», με τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ, έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star»

Στο ερώτημα πώς νιώθει μετά την αποχώρησή του και αν περίμενε ότι θα ήταν ο παίκτης που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι, ο ίδιος ανέφερε: «Χάλια είναι οι πρώτες ώρες εκτός Survivor. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Πιστεύω ότι είμαι ένας χαρακτήρας που δεν είχε φανατικό κοινό. Γέλασε ο κόσμος μαζί μου, αλλά δεν φανατίστηκε». 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχτηκε ότι στα αγωνίσματα δεν ήταν ο «καλύτερος» και ότι σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει κόσμος που ψηφίζει αγωνιστικά. «Πιστεύω ότι ήταν ο λόγος που αποχώρησα», είπε και συμπλήρωσε: «Με πείραξε που αποχώρησα. Πίστευα ότι θα είμαι στην τριάδα ή την τετράδα. Σίγουρα, ο Μπάρτζης βρίσκεται στην τριάδα και σίγουρα και η Σταυρούλα είναι πάρα πολύ δυνατή. Έχουν δυναμική και οι δύο, καθένας για τον δικό του λόγο, χωρίς, όμως, να θέλω να υποτιμήσω τα υπόλοιπα παιδιά». 

Όσον αφορά στο «κεφάλαιο» Γκότσης και τη μεταξύ τους σχέση, ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star» υπογράμμισε ότι «αν ο Ηλίας είχε ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Ατζούν όλα θα είχαν λυθεί. Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Δεν απαίτησα ποτέ κάτι από τα κλεμμένα του. Ήδη από τον πρώτο μήνα στο παιχνίδι δεν κάναμε παρέα. Ο Ηλίας έκανε παρέα με τον Πιλίδη και τον Μπόγδανο. Μαζί με τον Τάκη, ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για τις περίεργες κινήσεις του. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έχει νεύρα μαζί μου. Νεύρα θα μπορούσε να έχει με τον Μπόγδανο που ήταν κολλητοί. Έβγαλε πικρία με εμένα γιατί θα ήθελε να είναι αστείος και δεν το κατάφερε». 

Ένα σχόλιο που είχε γίνει από τον Ηλία Γκότση για το χιούμορ του Κωνσταντίνου Βασάλου, ότι «είναι για το Δελφινάριο», ο ίδιος είπε: «Αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο, τότε αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι κι ένας δείκτης ευφυΐας. Δεν πειράζει Ηλία μου. Καλή καρδιά!». Για τη σχέση του με τη Σταυρούλα επισήμανε ότι είναι «άκρως φιλική, και πως δεν υπάρχει κανένα love story. Το λέω κατηγορηματικά». 

Πηγή: skai.gr