Κάτι Ξαναψήνειται: Γνωρίστε τους παίκτες για αυτή την εβδομάδα-Δείτε το trailer

Πέντε νέοι χαρακτήρες με πολλά κοινά στοιχεία έρχονται αυτή την εβδομάδα στο Κάτι Ξαναψήνεται. Έχουν χρόνια εμπειρία στην κουζίνα, λατρεύουν τις «πειραγμένες» συνταγές και υπόσχονται πολλές εκπλήξεις! Η Ελεονώρα είναι η σούπερ γιαγιά. Ασχολείται με τα οικιακά και δε μπορεί να κρατήσει το στόμα της… κλειστό. Η Άννα είναι το «αντράκι» της παρέας. Δουλεύει στο μαγαζί του άντρα της και δεν σηκώνει και πολλά πολλά. Η Ελένη είναι συνταξιούχος και ξέρει να καίει καρδιές και να αναστατώνει τα τραπέζια με τις πλάκες της. Ο Σταύρος είναι ο μοναδικός άνδρας της παρέας και ένας σωστός gentleman. Ασχολείται με το φωτορεπορτάζ, τους Ολυμπιακούς αγώνες και τις όμορφες γυναίκες. Τέλος, η Μαρία είναι και εκείνη συνταξιούχος και ιδιαίτερα παραδοσιακή μαγείρισσα.  

Δείτε το trailer της Δευτέρας:

Η εβδομάδα ανοίγει σήμερα με την Ελεονώρα. Είναι μετρημένη στις κινήσεις της και πολύ προσεκτική. Ετοιμάζει παραδοσιακές συνταγές και νιώθει αγχωμένη για το τι θα συναντήσει. Η παρέα από την πρώτη κόλας μέρα φαίνεται να δένει και όλοι οι καλεσμένοι βρίσκουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Σχεδόν όλοι απολαμβάνουν το φαγητό της οικοδέσποινας εκτός από τον Σταύρο που έχει αντίθετη άποψη.

Την Τρίτη 10 Μαΐου την πόρτα του σπιτιού της μας ανοίγει η Άννα. Μαγειρεύει ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό μενού. Οι γεύσεις που ετοιμάζει έχουν επιρροές από τις χώρες της Ανατολής. Σχεδόν κανείς δεν έχει ξαναδοκιμάσει κάτι αντίστοιχο και όμως όλοι δείχνουν να το χαίρονται και να το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους. 

Τη σκυτάλη παίρνει η Ελένη την Τετάρτη 11 Μαΐου. Από την αρχή φαίνεται ότι η ψυχολογία της δεν είναι και στα καλύτερά της. Δεν έχει την ίδια όρεξη με τις προηγούμενες ημέρες και το άγχος της, την κυριεύει στην κυριολεξία. Το ορεκτικό της δεν βγαίνει όπως θα ήθελε. Οι καλεσμένοι, αντιλαμβάνονται αμέσως την κατάσταση της οικοδέσποινας και προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση. Ο Σταύρος, της φέρνει για δώρο μια ιδιαίτερη κονκάρδα. Η Ελένη όμως δεν φαίνεται να αλλάζει στάση.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου ο μοναδικός άνδρας της παρέας, ο Σταύρος, μπαίνει στην κουζίνα του. Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στο μενού που θέλει να παρουσιάσει, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το κυρίως πιάτο του έχει αστοχίες κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. Η Ελένη προσφέρει βοήθεια στον οικοδεσπότη την ώρα του γλυκού, μία κίνηση που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.   

Η ημέρα της κρίσης έφτασε. Η εβδομάδα κλείνει την Παρασκευή 13 Μαΐου με την Μαρία. Παραδοσιακή νοικοκυρά με πολλά μυστικά στις συνταγές της. Όλα πάνε βάσει σχεδίου. Ο Σταύρος, ως σωστός gentleman, βοηθάει την οικοδέσποινα τη στιγμή του γλυκού και όλοι είναι έτοιμοι για την ανακοίνωση του νικητή από την Κωνσταντίνα. 

Ποιός θα κερδίσει 2.500 ευρώ; 


“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, στον ΣΚΑΪ


Instagram / Facebook /Twitter

Πηγή: skai.gr