ΚΑΙΡΟΣ

Κάνιε Γουέστ σε συνεργάτες του: Νηστεία, όχι προγαμιαίο σεξ για το νέο άλμπουμ μου

Νηστεία, προσευχή, και αποχή από το προγαμιαίο σεξ ζήτησε ο εκκεντρικός ράπερ Κάνιε Γουέστ από την ομάδα του ενόψει της δημιουργίας του άλμπουμ του «Jesus is King» (Ο Ιησούς είναι Βασιλέας) που κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή!

Για το νέο του άλμπουμ, ο αμερικανός ράπερ επεδίωξε να κρατήσει τους συνεργάτες του… ευσεβείς και εστιασμένους στο άλμπουμ. 

«Υπήρχαν στιγμές που ζητούσα τους ανθρώπους να νηστέψουν κατά τη διάρκεια του άλμπουμ» δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθιμό Beats 1 ο Γουέστ. «Αυτό που θα πω είναι ριζοσπαστικό... Υπήρχαν στιγμές που ζητούσα από τους ανθρώπους να μην έχουν προγαμιαίο σεξ ενώ δούλευαν στο άλμπουμ» τόνισε.

Είχε όμως και άλλα αιτήματα.

«Πήγα σε ανθρώπους που δούλευαν σε άλλα πρότζεκτ και είπα: ‘’Θα μπορούσατε να εργαστείτε και να εστιάσετε σε αυτό;”» δήλωσε στη συνέντευξη. «Νόμιζα ότι αν μπορούσαμε να εστιάσουμε όλοι (στο άλμπουμ) και να νηστέψουμε, εννοώ ότι είναι γνωστό ότι οι οικογένειες προσεύχονται από κοινού και μένουν ενωμένες» πρόσθεσε. 

Το θρησκευτικό άλμπουμ του Γουέστ έχει θα και.. sequel, καθώς ετοιμάζεται επίσης το «Jesus Is Born» (Ο Ιησούς Γεννάται) που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα. Οπότε νηστείας, προσευχής και αποχής από το σεξ συνέχεια για τους συνεργάτες του! 

Πηγή: skai.gr