ΚΑΙΡΟΣ

Ήρθε το τέλος των «Καρντάσιανς»; - Η απρόσμενη ανάρτηση της Κιμ που σόκαρε τους θαυμαστές

Μέσα από μια ανάρτηση στα social media, η Kim Kardashian ανακοίνωσε το τέλος του γνωστού reality «Keeping up with the Kardashians» και κατάφερε να σοκάρει τους θαυμαστές της διάσημης οικογένειας.

Αναλυτικότερα, οι γνωστές τηλεπερσόνες αποφάσισαν μετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν πως έφτασε η στιγμή να ζήσουν την ζωή τους μακριά από τις κάμερες. Και ενώ η είδηση σίγουρα ήταν απρόσμενη, δεν θα έπρεπε να μας κάνει και τόση εντύπωση αν λάβουμε υπόψη πως εδώ και καιρό αρκετά μέλη της οικογένειας είχαν εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να απομακρυνθούν από το reality που τους χάρισε φήμη.

«Χωρίς το “Keeping Up With the Kardashians” δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όσους παρακολούθησαν και υποστήριξαν εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 χρόνια. Αυτό το σόου μας έκανε αυτούς που είμαστε και είμαι υπόχρεη σε όλους όσους έπαιξαν ρόλο στο να πάρει μορφή η καριέρα μας και να αλλάξει η ζωή μας για πάντα» έγραψε μεταξύ άλλων η Kim Kardashian σε ανάρτηση στο Instagram και αποκάλυψε το φινάλε. Να σημειώσουμε πως η τελευταία σεζόν θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021.

 

Πηγή: Must