ΚΑΙΡΟΣ

ΗΠΑ: Πάστορας αποφασίζει να κυνηγήσει τα όνειρα της και γίνεται στρίπερ (pics)

Μην υποτιμάς ποτέ την δύναμη των… νεανικών  σου ονείρων! 

Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο της 36χρονης Νικόλ Μίτσελ που αποφάσισε να κάνει μια πραγματική «στροφή 180 μοιρών» και από πάστορας, να γίνει στριπτιζέζ αφού, όπως τονίζει, αυτό ονειρευόταν από νεαρή.

Όπως αναφέρει η NYP, η Νικόλ Μίτσελ, από μικρή λάτρευε να δίνει παραστάσεις μπροστά σε κόσμο.

«Από νεαρή ηλικία, φανταζόμουν ότι είμαι στριπτιζέζ. Αλλά θεωρούσα πως όλο αυτό είναι εντελώς αμαρτωλό και κακό», τονίζει η Μίτσελ που ξεκαθαρίζει στους θαυμαστές της πως από τότε που άφησε το θρησκευτικό αξίωμα της είναι ευτυχής.

Η Νικόλ είναι μητέρα τριών παιδιών, αρχικά αποφάσισε να γίνει πάστορας και θεωρήθηκε επαναστάτρια στα μάτια της οικογένειάς της.

«Πάντα μου έλεγαν πως η γυναίκα είναι για την κουζίνα και τα παιδιά αλλά εγώ δεν το πίστευα. Έτσι, παρά τα όσα μου έλεγαν, αποφάσισα να γίνω πάστορας» ανέφερε περιγράφοντας πως το 2011 μαζί με τον πρώην  πρώην σύζυγός της πήγαν στην Εκκλησία Γούνλαντ Χιλς.

«Ένας από τους ποιμένες μου είπε: "Νικόλ, θα θέλαμε να είστε ένας από τους ποιμένες μας". Θα ήμουν στη σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, αυτό ήταν που ονειρευόμουν χρόνια», περιέγραψε.
Το 2016 όμως όλα αλλάζουν όταν η Νικόλ αρχίζει να αμφισβητεί τη σεξουαλικότητά της, αντιλαμβανόμενη ότι είναι bisexual. 

«Ήξερα πως αν το αποκαλύψω, η εκκλησία δεν θα το δεχόταν», τόνισε. 

Mη θέλοντας ωστόσο να κρατά κρυφή τη σεξουαλικότητά της , στις 4 Ιουλίου 2017 η Νικόλ άφησε την εκκλησία για πάντα.

Έκτοτε κάνει γυμνές φωτογραφίσεις, εντρυφεί στις τεχνικές του αισθησιακού χορού και υπογραμμίζει πως η σεξουαλικότητα της είναι ιερή.

Πηγή: ΝΥP