«Τελικά υπάρχει άγιος Βασίλης;»- Κοριτσάκι στις ΗΠΑ έστειλε μισοφαγωμένα μπισκότα στην αστυνομία και ζήτησε τεστ DNA

Το αστυνομικό τμήμα μάλιστα έκανε και σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κυριολεκτικά ντεντέκτιβ από κούνια είναι μια μικρούλα από το Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ, καθώς πραγματοποίησε την δική της επισταμένη έρευνα και απέστειλε ένα μισοφαγωμένο μπισκότο και καρότα που είχε αφήσει για τον Άγιο Βασίλη, στην αστυνομία του Κάμπερλαντ, ζητώντας να γίνει τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί η ύπαρξη του.

Όπως εξηγεί στέλνει τα μπισκότα που άφησε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον Άγιο Βασίλη αλλά και τα καρότα που άφησε για τους ταράνδους προκειμένου έτσι να μάθει αν πράγματι τα δάγκωσαν εκείνοι και άρα υπάρχουν.

«Αγαπητό αστυνομικό τμήμα του Κάμπερλαντ, πήρα δείγμα από από το μπισκότο και τα καρότα που άφησα για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του την παραμονή των Χριστουγέννων και αναρωτιόμουν αν μπορείτε να πάρετε δείγμα DNA και να ελέγξετε εάν ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός», έγραψε το κορίτσι στο γράμμα του.

Το αστυνομικό τμήμα μάλιστα έκανε και σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν την επιστολή λέγοντας οτι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα. 

Ο επικεφαλής του τμήματος, Μάθιου Μπένσον, ζήτησε να παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι «αποδείξεις» που τους έστειλε το κορίτσι, προκειμένου να γίνουν αναλύσεις.

Μάλιστα, επαίνεσε το κορίτσι για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στη συλλογή των αποδεικτικών στοιχείων.

«Είμαστε σε επικοινωνία με αυτή τη μελλοντική ντετέκτιβ και της παρείχαμε κάποιες αποδείξεις για την παρουσία του Άγιου Βασίλη στη γειτονιά της, το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου», ανέφερε η ανακοίνωση, ενώ με άλλη ανάρτηση ενημέρωσε πως εμφανίστηκε «άτομο ενδιαφέροντος» για την έρευνα!

Πηγή: skai.gr