Κλείσιμο

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε σε εκπομπή ο Άνταμ Σάντλερ – Η εξήγησή του - Βίντεο

Ο 55χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο Good Morning America Monday με εμφανή σημάδια στο πρόσωπό του.

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζορτζ Στεφανόπουλος Good Morning America ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός Άνταμ Σάντλερ κατά την προώθηση της νέας του ταινίας Hustle στο Netflix, και αποφάσισε να δώσει εξηγήσεις. 

O 55χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο Good Morning America Monday με εμφανή σημάδια στο πρόσωπό του. «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω, σωστά;» δήλωσε ο 55χρονος ηθοποιός για τον τραυματισμό στο πρόσωπό του. 

Όπως εξήγησε, «ήμουν στο κρεβάτι, στη μέση της νύχτας, ξέρεις πώς σου έβαζαν τα σεντόνια πολύ σφιχτά γύρω σου όταν είσαι μικρός, κάποιος μού είχε σφίξει τα σεντόνια πάρα και είχα το τηλέφωνό μου στη μέση του κρεβατιού. Τέντωσα τα πόδια μου για να ξετυλίξω τα σφιχτά σεντόνια. Το τηλέφωνο πέταξε στον αέρα και με χτύπησε στο κεφάλι». 

«Αρνήθηκα να το αναγνωρίσω. Ένιωσα αίμα να κυλάει. Είπα ότι κάτι συμβαίνει, αλλά πρέπει να κοιμηθώ. Συνέχισα να κοιμάμαι, ξύπνησα και τότε…» περιέγραψε ο ηθοποιός.

Ο συμπαρουσιαστής Τζορτζ Στεφανόπουλος αστειεύτηκε: «Αυτή είναι η πιο περίτεχνη ιστορία για μαύρο μάτι που έχω ακούσει ποτέ». Ο Σάντλερ απάντησε γελώντας: «Δεν υπάρχει τίποτα ωραίο σε αυτό το πράγμα».

«Φαίνεται τόσο ωραίο… Και είμαι στους δρόμους της Νέας Υόρκης, βλέπω κόσμο να λέει "Ω, εντάξει. Του αρέσει να τσακώνεται, αυτός ο τύπος". Και λέω, ‘’Ήταν ένα κακό ατύχημα’». 

Πηγή: skai.gr
TAGS: μάτι