ΚΑΙΡΟΣ

Instagram: Γιατί «επιτέθηκε» σχεδιαστής μόδας στην Κάιλι Τζένερ

H Kylie Jenner γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλιά της φορώντας μια δημιουργία του οίκου Balmain ένα πολύ εντυπωσιακό μίνι embellished φόρεμα το οποίο έκλεψε της εντυπώσεις.

Πώς όμως ένα τέτοιο post και ένα τέτοιο φόρεμα (συνηθισμένα για την Kylie) κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις;

O γνωστός από το reality Project Runway σχεδιαστής Michael Costello σχολίασε την φωτογραφίας την τηλεπερσόνας με αιχμηρό τρόπο. Η Kylie η οποία αρέσκετε να στο να φοράει brands δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες αυτές στο Instagram έγραψε «Σε ευχαριστώ αγάπη μου @olivier_rousteing για το πιο υπέροχο φόρεμα γενεθλίων» κάνοντας tag τον creative director του οίκου, Olivier Rousteing.

Ο Costello τότε έγραψε σε σχόλιό του «Σ' ευχαριστώ Olivier για το τέλειο φόρεμα γενεθλίων. Και ευχαριστώ σ' όλους τους ανώνυμους σχεδιαστές που δουλεύουν ακούραστα και ακατάπαυστα για τη δημιουργία custom looks τους οποίους βεβαίως η Kylie δεν θα κάνει tag, mention ή @... εκτός αν πάρει λεφτά!»

To σχόλιο φυσικά δεν έγινε τυχαία αφού η Kylie τον τελευταίο καιρό έχει επικριθεί ιδιαίτερα επειδή δεν κάνει ποτέ tag μαύρους σχεδιαστές στα post της. Μάλιστα σε άρθρο του BuzzFeed αναφέρεται ότι η Kylie κάνει tag μόνο μεγάλα brands και οίκους όπως οι Dior και Chanel αλλά ποτέ μικρότερους. Το άρθρο καταλήγει στο ότι πιθανόν να έχει μαζί τους εμπορικές συμφωνίες.

Πηγή: Must