Κλείσιμο

I'm a Celebrity: Ο τραυματισμός Βαμβακούλα, η είσοδος Σαμαρά και η επιστροφή της Emilia

Ο Νίκος Βαμβακούλας, έγινε αρχηγός κατά την τελευταία διαδικασία αποχώρησης, και επιπλέον του δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Αυτός που διάλεξε ήταν ο Γιώργος Χειμωνέτος

Νέοι αρχηγοί για Πράσινους και Κόκκινους. Ο Νίκος Βαμβακούλας, έγινε αρχηγός κατά την τελευταία διαδικασία αποχώρησης, και επιπλέον του δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Αυτός που διάλεξε ήταν ο Γιώργος Χειμωνέτος



Οι δύο αρχηγοί λίγο αργότερα κλήθηκαν να παλέψουν για το καλό κατάλυμα. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας ο Νίκος Βαμβακούλας τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο. Τη θέση του πήρε ο Νίκος Αναδιώτης, που κατάφερε να πάρει τη νίκη για τους Πράσινους. 


Επιστρέφοντας στην καλύβα οι παίκτες βρήκαν ένα κουτί μέσα στο οποίο ήταν ο ένας και μοναδικός Τρύφωνας Σαμαράς. Μάλιστα δεν ήταν μόνος. Είχε μαζί και το αγαπημένο του σκυλάκι. 

Η Emilia Vodos απείχε για ένα μικρό διάστημα από το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Μετά τις εξετάσεις που έκανε κρίθηκε ότι μπορεί να επιστρέψει φορώντας προστατευτικό νάρθηκα. Η ίδια φάνηκε ενθουσιασμένη από την εμπειρία της στο νοσοκομείο, καθώς είχε όμορφο γιατρό!

Πηγή: skai.gr