«Η Τρελή του Σαγιό»: Θριαμβευτική Επίσημη Πρεμιέρα & λαμπερό after party για την υπερπαραγωγή της χρονιάς!

«Τι θα προτιμούσατε να έχετε στην αυλή σας: μια αμυγδαλιά ή μια πετρελαιοπηγή;»

«Η Τρελή του Σαγιό», σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Νίκο Μουτσινά, την Αθηνά Οικονομάκου και έναν σπουδαίο 20μελή θίασο -η παράσταση που έχει σπάσει το ρεκόρ των 30.000 θεατών μέσα σε ένα μήνα παραστάσεων- έκανε την πολυαναμενόμενη Επίσημη Πρεμιέρα της στο Θέατρο Παλλάς, με τις πιο λαμπερές παρουσίες της καλλιτεχνικής, τηλεοπτικής, πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα ακολούθησε ένα μεγάλο after party στη στοά Σπυρομήλιου στο CITY LINK. Στο μπαρ Julep, η PICAR A.E, οι Θεατρικές Σκηνές και το Δειπνοσοφιστήριον οργάνωσαν και προσέφεραν, σε συντελεστές και θεατές της παράστασης, μια μοναδική βραδιά.

ητη

ηρυηγρ

ξηρξρξ

θκθκ

ητρηηρ

Λαμπερές παρουσίες και σπουδαία ονόματα παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν την υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, «Η Τρελή του Σαγιό», σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Νίκο Μουτσινά, την Αθηνά Οικονομάκου και έναν σπουδαίο 20μελή θίασο.

ξυξτυ

ηετεηρεηερ

Δίπλα στον Πέτρο Ζούλια, έβαλε την καλλιτεχνική της σφραγίδα, μία σπουδαία ομάδα συντελεστών.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, υπογράφει την πρωτότυπη μουσική σύνθεση και τα τραγούδια. Τα φαντασμαγορικά σκηνικά σχεδίασε η Μαρία Φιλίππου, τα εντυπωσιακά κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη, τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα και την κινησιολογική καθοδήγηση η Κική Μπάκα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, της «Τρελής» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που, θα ενσαρκώσει τον αγώνα μιας εκκεντρικής Παριζιάνας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας που επηρεάζει τη ζωή μας.

Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του Παλιατζή, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης με αγνή ψυχή, σα μικρού παιδιού. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Μάκης Πατέλης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος και έξι ακόμα ηθοποιοί.

Η Ωρελί, η ιδιοφυής «τρελή» από την περιοχή “Σαγιό” στο γαλλικό Τροκαντερό, είναι μια ανεπιτήδευτη, ιδεαλίστρια που βλέπει τον κόσμο όμορφο και χαρούμενο.

Όταν μαθαίνει το σχέδιο μιας ομάδας διεφθαρμένων εταιρικών στελεχών και κυνικών επιχειρηματιών, που σχεδιάζουν να σκάψουν το Παρίσι για να βρουν πετρέλαιο, κινητοποιεί όλους τους φίλους της, που, όπως κι εκείνη, αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος και την απληστία.

«Τι θα προτιμούσατε να έχετε στην αυλή σας: μια αμυγδαλιά ή μια πετρελαιοπηγή;»

Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΓΙΟ
του Ζαν Ζιρωντού
Θέατρο Παλλάς
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
 
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Κίνηση: Κική Μπάκα
 Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαριάννα Τουντασάκη
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Trailer: Κωνσταντίνος Οικονόμου – GUSECO
Μουσική διδασκαλία: Άκης Δείξιμος
Graphic design: Indigo Creative

Στον ρόλο της «Τρελής του Σαγιό», η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Ρακοσυλλέκτης ο Νίκος Μουτσινάς
Ίρμα η Αθηνά Οικονομάκου

Πρωταγωνιστούν: 
Γιάννης Σιαμσιάρης, Κώστας Καζάκας, Χριστίνα Τσάφου, Στέλλα Γκίκα, Στάθης Μαντζώρος,
Γεωργία Καλλέργη, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μάκης Πατέλης,
Βασίλης Λέμπερος, Φανή Γεωργακοπούλου, Χριστίνα Πετρολέκα,
Γιώργος Τσουρουνάκης, Μιχάλης Φιλίππου
Βιολί & τραγούδι: Μαρία Ρεμπούτσικα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
κάθε εβδομάδα
Τετάρτη & Κυριακή στις 19:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00

Aγοράστε τα εισιτήρια σας από εδώ
 

Πηγή: skai.gr