Τα απομνημονεύματα της Πάμελα Άντερσον στη λίστα των bestsellers των New York Times – αλήθεια

Η αυτοβιογραφία της με τίτλο "Love, Pamela" βρίσκεται δίπλα στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι "Spare" στην ενότητα «μη λογοτεχνικά» της λίστας των bestsellers των New York Times

Από πρώην συγκάτοικος του Χιου Χέφνερ και κορίτσι του Playboy, διάσημη σεξοβόμβα, απόλυτη ναυαγοσώστρια και τώρα συγγραφέας που φιγουράρει στους New York Times. 

Καθόλου άσχημα για την Πάμελα Αντερσον!

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της  Pamela: A Love Story σαρώνει στο Netflix ενώ η αυτοβιογραφία της με τίτλο «Love, Pamela», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι πλέον στη λίστα των bestseller των New York Times.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο βρίσκεται δίπλα στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι «Spare» στην ενότητα μη λογοτεχνικά της λίστας των bestsellers των New York Times.

PAMELA ΒΙΒΛΙΟ

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Καναδή ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων έγραψε: «Μόλις έμαθα την είδηση… Το βιβλίο μου «Love, Pamela» είναι bestseller των New York Times. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου… Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, όταν δεν το περιμένεις… Ποτέ μην τα παρατάς. Η επιμονή στις δυσκολίες είναι για το καλύτερο όλων».
 

Πηγή: skai.gr