Η νέα ζωή της παιδιάτρου που πρωταγωνίστησε σε «ροζ» ταινίες (Video)

Η νέα ζωή της παιδιάτρου που πρωταγωνίστησε σε «ροζ» ταινίες (Video)

«Ασχολήθηκα με τον χώρο του πορνό, το έζησα και τέλος», εξομολογήθηκε στον ΣΚΑΪ η Άννα-Μαρία, που ήταν γνωστή στην «ροζ» βιομηχανία με το καλλιτεχνικό όνομα Αφροδίτη Αδάμη.

Από την αρχή της δραστηριότητας της σε ταινίες πορνό η Άννα Μαρία δεν έκρυβε ότι σπούδαζε ιατρική. Αποκάλυψε, όμως, ότι πήρε την απόφαση να μπει στην βιομηχανία τρία χρόνια πριν όταν την έπεισε ο τότε σύντροφος της. «"Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση υποσυνείδητα, για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Με έπεισε η σχέση μου. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα», ανέφερε η Άννα Μαρία.

Εξήγησε ότι είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και προσπάθησε να τα αφήσει όλα πίσω της. «Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω. Τον εμπιστεύτηκα και έτσι έγινε όλο αυτό που έγινε και συζητήθηκε», είπε η Άννα Μαρία. Και συνέχισε: «Έφτασα στο άκρο, ήθελα να φανώ με κάποιο τρόπο». 

Πλέον η νεαρή, που παντρεύτηκε και απέκτησε ένα κοριτσάκι, εργάζεται ως παιδίατρος. Εξήγησε μάλιστα την αμηχανία της την πρώτη ημέρα στο νοσοκομείο της Σύρου. «Την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο της Σύρου για το αγροτικό μου υπήρχε μια αμηχανία, αλλά μόνο την πρώτη μέρα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι έχω γνώσεις στο αντικείμενό μου και με εμπιστεύτηκαν», ανέφερε η Άννα Μαρία.

Αποκάλυψε ότι έκανε τάμα στον Άγιο Διονύσιο, να της φανερώσει τον άντρα της ζωής της και να ντυθεί νύφη και ο σύζυγός της είναι ένας άνδρας που την έκανε να δει την ζωή με άλλο μάτι. «Δέκα μέρες μετά τον γνώρισα και κάναμε παιδί. Το έβγαλα Διονυσία επειδή είχα κάνει αυτό το τάμα. Ο άντρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. Ασχολήθηκα με το χώρο του πορνό, το έζησα και τέλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Ωστόσο η ζωή προχωρά και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα, θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Ο άντρας μου είναι σπουδαίος και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα».
 

TAGS: πορνό