Η μεγάλη επιστροφή του Έλτον Τζον σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Η περιοδεία του Βρετανού τραγουδιστή θα ξεκινήσει από το Νιούκαστλ της Νέας Νότιας Ουαλίας στις 10 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιανουαρίου στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας

Ο Βρετανός σταρ Έλτον Τζον ενθουσίασε τους θαυμαστές του στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, αφού αποκάλυψε ότι θα είναι κοντά τους τον Ιανουάριο του 2023 δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram και κάνοντας την εξής ανακοίνωση: «Γεια σου Αυστραλία, “Kia Ora” Νέα Ζηλανδία! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ μαζί σας τις τελευταίες μου συναυλίες της περιοδείας “Farewell Yellow Brick Road”, τον Ιανουάριο του 2023», ανέφερε στο βίντεο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

«Δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κομητεία του Ώκλαντ που κράτησε τα εισιτήρια για τις προγραμματισμένες εκ νέου συναυλίες για τόσο πολύ καιρό».

Η παράσταση του τραγουδιστή-τραγουδοποιού είναι μια αναδρομή στην 50ετή μουσική του καριέρα, συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς φωτογραφιών και βίντεο που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για να τιμήσουν την τέχνη του.

«Υποσχέθηκα το 2020 ότι όταν επιστρέψουμε θα διοργανώσουμε μερικές ακόμη συναυλίες. Ξέρω ότι τα τελευταία εισιτήρια πουλήθηκαν γρήγορα και θέλω να μπορέσω να σας αποχαιρετήσω όλους! ….Ελάτε μαζί μου για μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, τραγούδια και ένα τρυφερό αντίο...».

Η περιοδεία του Βρετανού τραγουδιστή θα ξεκινήσει από το Νιούκαστλ της Νέας Νότιας Ουαλίας στις 10 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιανουαρίου στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, σύμφωνα με το Hello.

Πηγή: skai.gr