Κλείσιμο

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» - Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ

Καθημερινά στις 17.30 στον ΣΚΑΪ με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Ο Μάρκος Σεφερλής, κάθε απόγευμα, μας καλωσορίζει στην πιο κεφάτη κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης για νόστιμες μαγειρικές αναμετρήσεις.

Δείτε το τρέιλερ

Η μαμα μου

Στο σημερινό επεισόδιο, η Βικτώρια και η Ντιάνα έρχονται για τρίτη φορά στο πλατό του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους. Απέναντί τους, δύο φίλοι, η Χριστιάνα και ο Βασίλης, που έρχονται για να ανακόψουν την επιτυχημένη πορεία των δύο κοριτσιών.

Η μαμα μου

Η Χριστιάνα και ο Βασίλης είναι φίλοι και γνωρίστηκαν πριν από δέκα χρόνια μέσα στο αεροπλάνο, ταξιδεύοντας για Αμερική. Η Χριστιάνα, ως πολυταξιδεμένο άτομο, δεν θα ερχόταν με μια απλή συνταγή. Το πιάτο που επέλεξε για να μαγειρέψει ο Βασίλης είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Αιθιοπίας - «ιντζέρα με σαλάτα, κίτφο και σούρο». Μετά τη μαγειρική, η Χριστιάνα κατάφερε, μέσω "ηχοθεραπείας" και "ρέικι", να ηρεμήσει τον Μάρκο Σεφερλή. Κάτι που μάλλον δεν «έπιασε» τις ξαδέρφες, Ντιάνα και Βικτώρια, αφού η δεύτερη ξεσηκώνει την κουζίνα με τις φωνές της μέχρι να πετύχει η Ντιάνα το «μοσχαράκι με λουκάνικο και baby πατάτες» που έπρεπε να μαγειρέψει. Σ’ αυτή την περίπτωση, μετά τη μαγειρική, έχουμε χορό με τους παίκτες να επιδίδονται σε απίστευτες χορευτικές φιγούρες.

Η μαμα μου

Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει, όμως: ποιο πιάτο θα βγει «αλώβητο» από τα... σχόλια του Έκτορα Μποτρίνι;

#MyMomCooksBetterGR

www.instagram.com/mymomcooksgr/

Πηγή: skai.gr