«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Η Σοφία Δανέζη και η Λιούμπα Ζώρα για δεύτερη φορά στην κουζίνα

Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ - Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Τα απογεύματα προσφέρονται για μαγειρέματα, μένει μόνο να δούμε αν «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»! Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται τα δύο ζευγάρια του σημερινού επεισοδίου, οι κουζίνες ανάβουν και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τον Έκτορα Μποτρίνι.

Δείτε το τρέιλερ

Η Σοφία Δανέζη και η Λιούμπα Ζώρα κατάφεραν στο προηγούμενο επεισόδιο, να κερδίσουν οριακά τους αντιπάλους τους. Σήμερα, μαγειρεύουν «γαρίδες με σάλτσα ούζου και ρύζι». Η Σοφία αγχώνεται με το χρόνο ενώ και σε αυτή τη μαγειρική διαδικασία, δε λείπουν τα τραγούδια, οι διαφωνίες αλλά και οι αστοχίες που θέτουν το πιάτο σε κίνδυνο.

Η μαμα μου

Απέναντί τους, ένα ζευγάρι, ο Γιάννης και η Άσπα. Ο Γιάννης είναι κομμωτής και η Άσπα λογίστρια. Σε αυτό το ζευγάρι τα φαινόμενα απατούν… Αυτός που μαγειρεύει είναι ο Γιάννης, οπότε θέση στην κουζίνα παίρνει η Άσπα. Ο Γιάννης, βλέποντας πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τα «νάτσος με κιμά» που ετοιμάζουν, βγαίνει εκτός εαυτού. Θα καταφέρουν κάτω από αυτές τις συνθήκες να στήσουν πιάτο;

Η μαμα μου

Ο Έκτορας Μποτρίνι πρέπει να αποφασίσει ποιο πιάτο είναι το καλύτερο. Αυτή τη φορά, οι νικητές των 1.000 ευρώ είναι απλά, λίγο πιο τυχεροί από τους αντιπάλους τους.

#MyMomCooksBetterGR

www.instagram.com/mymomcooksgr/

Η μαμα μ

Η μαμα μου

Πηγή: skai.gr