Η καραντίνα λόγω κορωνοϊού ευκαιρία για πλαστικές επεμβάσεις για τους αστέρες του Χόλιγουντ

Ευκαιρία βρήκαν οι διάσημοι και πλούσιοι του Χόλιγουντ με την πανδημία του κορωνοϊού κι ενώ όλοι μένουν στο σπίτι για να προστατευθούν και να μην υπάρξει περαιτέρω εξάπλωση του ιού, αυτοί σπεύδουν να το εκμεταλλευτούν και να διορθώσουν τις ατέλειες που πιστεύουν ότι έχουν στο πρόσωπο ή το σώμα.   

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε μιλώντας στο ΤΜΖ ο πλαστικός χειρουργός Τέρι Ντουμπρό, γνωστός από την ριάλιτι τηλεοπτική σειρά «Botched».   

Σύμφωνα με τον κ. Ντουμπρό δέχεται καθημερινά πολλές κλήσεις από κινηματογραφικούς αστέρες και πλούσιους του Μπέβερλι Χιλς, οι οποίοι του ζητούν να προχωρήσουν σε κάποια θεραπεία ομορφιάς ή να κάνουν κάποια πλαστική χειρουργική επέμβαση, ενώ αυτή που προτιμούν οι περισσότεροι είναι το λίφτινγκ προσώπου.   

Καθώς οι περισσότερες κινηματογραφικές παραγωγές έχουν διακόψει τα γυρίσματα, φαίνεται ότι είναι η τέλεια στιγμή για τους διάσημους να αλλάξουν ότι δεν τους αρέσει. Αλλά ο γιατρός λέει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.   

Έτσι ο δρ. Ντουμπρό συμβουλεύει τους διάσημους πελάτες του να μην κάνουν καμία επέμβαση αυτήν την περίοδο, γιατί θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα και επιπλοκές. Και τους υπενθυμίζει ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από την Covid- 19.   

Αντ' αυτού, ο δρ. Ντουμπρό λέει ότι την περίοδο αυτή έξυπνη κίνηση για κάποιον που θέλει να βελτιώσει την εμφάνισή του είναι να κάνει γεμίσματα και μπότοξ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ