Η Ελληνίδα δισεκατομμυριούχος που βρέθηκε στο πάρτι του Tραμπ στον Λευκό Οίκο

Η οικογένεια Trump μαζί με 400 περίπου λαμπερούς προσκεκλημένους απόλαυσαν το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου ένα λαμπερό πάρτι ενόψει της αναμονής των αποτελεσμάτων των Αμερικανικών Εκλογών 2020, στον Λευκό Οίκο. Το πάρτι, που διοργανώθηκε στην ανατολική αίθουσα του Λευκού Οίκου, αναιρώντας τα αρχικά σχέδια που τον ήθελαν να κάνει μια συγκέντρωση στο Trump Internation Hotel, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν εξαιτίας του κορωνοϊού και απαγορεύουν τη συγκέντρωση περισσότερων από 50 ατόμων σε εσωτερικούς χώρους, τράβηξε την προσοχή του Τύπου και όχι μόνο.

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων, είδαμε και την δισεκατομμυριούχο Ελληνίδα κληρονόμο Άντρια Κατσιματίδη, κόρη του Έλληνα δισεκατομμυριούχου και υποστηρικτή του Donald Trump, Τζον Κατσιματίδη. Αν και η παρουσία της δεν εξέπληξε κανέναν - αφού η προτίμησή της για τον Trump είναι γνωστή εδώ και καιρό μέσα από τα social media της και όχι μόνο- κατάφερε να εντυπωσιάσει... αφού μας έδωσε αρκετά στιγμιότυπα από την βραδιά.

Λίγο πριν φτάσει στον Λευκό Οίκο, η κόρη του μεγιστάνα παντοπωλείων μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε το άκρως θυληκό look της. Συγκεκριμένα, η Άντρια φόρεσε ένα μίντι κόκκινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και έδειχνε εκθαμβωτική.

Η ίδια φωτογραφήθηκε με την τη σκηνοθέτιδα Μάγκι Βαντενμπέργκε και στην συνέχεια, μοιράστηκε ένα shot όπου τρώει πατάτες από ένα κουτί με την προεδρική σφραγίδα, την ώρα που μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους παρακολουθούν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Παράλληλα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο από το πάρτι στο οποίο είδαμε τους καλεσμένους να χειροκροτούν και να επευφημούν φωνάζοντας «Νικήσαμε τη Φλόριντα» περίπου στις 11:30 μ.μ.

Να σημειώσουμε πως η Άντρια δεν ήταν η μόνη που μοιράστηκε στιγμιότυπα από το event. Ο γιος του Trump, Donald Trump Jr δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον είδαμε να ποζάρει μαζί με τα αδέρφια του Eric και Ivanka και τα παιδιά τους, ενώ posts είδαμε και από τις Lara Trump και Kimberly Guilfoyle.

Πηγή: Must