Η ατζέντα της Τετάρτης 23 Αυγούστου: Συναυλίες, παραστάσεις, ταινίες και εκθέσεις

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου

Ιππόλυτος, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου

O «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, μετά το sold out στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου ολοκληρώνει τον κύκλο των παράστασεών του στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Το έργο παρουσιάζεται από το Εθνικό Θέατρο σε μια τολμηρή παράσταση που αναδεικνύει το άγριο σύμπαν του έργου του Ευριπίδη, την καταλυτική δύναμη του πάθους στις ζωές των ανθρώπων, τη γύμνια της ύπαρξης, τις καταστροφικές συνέπειες της αδιαλλαξίας αλλά και της υπέρβασης των φυσικών νόμων και των ανθρώπινων ορίων.

*Παίζουν: Κόρα Καρβούνη, Δημήτρης Παπανικολάου, Μαρία Σκουλά, Έλενα Τοπαλίδου, Γιάννης Τσορτέκης, Ορέστης Χαλκιάς.

«Σχολείον της Αθήνας Ειρήνη Παπά»: 23, 24, 25, 26 και 27 Αυγούστου και 13, 14, 15, 16, 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00 | Πρόγραμμα περιοδείας.
Εισιτήρια: 18€ γενική είσοδος. 14€ άνω των 65 ετών. 10€ σπουδαστές/φοιτητές/ΑμεΑ/άνεργοι. Προπώληση: ticketservices.gr. 

«Σχολείον της Αθήνας Ειρήνη Παπά», Λεωφ. Αθηνών-Πειραιώς 52, Πειραιάς. Τηλ: 21 0528 8170.

Οι Χαΐνηδες στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Οι Χαΐνηδες έρχονται στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, για μια μοναδική συναυλία. Μια κολεκτίβα αληθινής τέχνης για πάνω από τρείς δεκαετίες. Μια ομάδα που εξελίσσεται διαρκώς, ρισκάρει και πειραματίζεται. Μια ανεξάρτητη φωνή, που δε φοβάται να μιλήσει όταν όλοι οι άλλοι σιωπούν. Μια πολυσχιδής παρουσία: συναυλίες, πανηγύρια, θεατρικές-χορευτικές παραστάσεις, δίσκοι, βιβλία, κόμικς, αρθρογραφία.

*Παίζουν και τραγουδούν: Δημήτρης Αποστολάκης, Μιχάλης Γαλάνης, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Νικόπουλος και Αγγελική Σύρκου.

Τετάρτη 23/8, 21:00

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: Προπώληση 10€ – Ταμείο 13€. Προπώληση: ticketplus.gr.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Προφήτου Ηλία 65, Χαλάνδρι.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

Πηγή: monopoli.gr