Η Αριάνα Γκράντε στον... Λευκό Οίκο

Μπορεί οι εκλογές του 2016 και η ήττα της Χίλαρι Κλίντον να απέδειξαν πως η Αμερική ίσως δεν είναι έτοιμη ακόμα για μια γυναίκα πρόεδρο, η Αριάνα Γκράντε όμως αποφάσισε να αναλάβει δράση και να μπει με το ''έτσι θέλω'' στον Λευκό Οίκο. Η pop τραγουδίστρια έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ, για το ολοκαίνουργιο single ''Positions'' που κυκλοφόρησε χθες, 23 Οκτωβρίου, λίγες ώρες μετά το δεύτερο και τελευταίο ντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων. Το single ''Positions'' προέρχεται από το νέο album της με το ίδιο όνομα που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου. 

Η ανακοίνωση για τις δύο αυτές κυκλοφορίες ήρθε απρόσμενα πριν μερικές εβδομάδες όταν απλά ανέβασε η ίδια στο Twitter "ανυπομονώ να σας δώσω το album μου αυτό τον μήνα". Αυτό θα είναι και το τρίτο album της Γκράντε μέσα σε τρία χρόνια. 

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της live album τον περασμένο Δεκέμβριο, η Γκράντε ανακοίνωσε πως θα ήθελε να μείνει για λίγο εκτός της μουσικής σκηνής. Ωστόσο επέστρεψε για διάσπαρτα singles είτε δικά της είτε με άλλους καλλιτέχνες, με πιο πρόσφατα το ''Don't Call Me Angel'' με τις Lana Del Rey και Miley Cyrus για το soundtrack του ''Charlie's Angels'', το ''Stuck With U'' με τον Justin Bieber που κυκλοφόρησε τον Μάιο, εν καιρώ καραντίνας και το ''Rain On Me'' με τη Lady Gaga τον ίδιο μήνα.

 

Πηγή: Must