Κλείσιμο

House of Fame La Academia: 630 ώρες μαθημάτων 185 stage outfits 172 acts 27 makeovers 22 special guests 19 σπουδαστές 8 ηχογραφήσεις 1 μεγάλος νικητής

Με 2.048.762 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω και για 1’ τον μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε το House of Fame La Academia στον ΣΚΑΪ. Το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως τον καλύτερο σπουδαστή της Μουσικής Ακαδημίας τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα ο οποίος έχει πλέον στα χέρια του ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records!

Το λαμπερό live concert του τελικού άνοιξε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με ένα δυνατό performance το οποίο περιλάμβανε πολλές από τις Νο1 επιτυχίες της, όπως το πρόσφατο «Μπορεί». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στη σκηνή τους έξι φιναλίστ. Ο Άρης Βανταράκης, ο Jimmy Sion, ο Γιώργος Σπετσιώτης, η Βένια Καραγιαννίδου, ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ερμήνευσαν από δύο τραγούδια. Η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή, με τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, προσέφερε τον μοναδικό σχολιασμό αλλά και την αγάπη της στους διαγωνιζόμενους. 

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα πολύ προσωπικό τραγούδι με τίτλο «Σε ποιο σύννεφο κοιμάται το φεγγάρι». Ξεχωριστό ήταν και το medley που παρουσίασαν οι αποχωρήσαντες σπουδαστές της Ακαδημίας λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή. 

Απολαυστικά στιγμιότυπα, από τις επισκέψεις ή τις video κλήσεις καλλιτεχνών αλλά και προσωπικοτήτων του χώρου στο σπίτι του House of Fame καθώς και στιγμές από τις επί σκηνής εμφανίσεις ερμηνευτών, συγκεντρώθηκαν και παρουσιάστηκαν σε πρωτότυπα video. Εκεί παρακολουθήσαμε τους: STAN, Κατερίνα Στανίση, BO, Άντζελα Δημητρίου, Πάνο Καλίδη, Γιάννη Πλούταρχο, Εύη Δρούτσα, Ηλία Βρεττό, DEMY, Διονύση Σχοινά, Ιωάννα Μαλέσκου, Josephine, Χάρη Βαρθακούρη. Έλενα Τσαγκρινού, Καλομοίρα, Καίτη Γαρμπή, Κωνσταντίνα, Γιώργο Λεμπέση, Λευτέρη Κιντάτο, Δήμο Αναστασιάδη, Άκη Δείξιμο και Γιώργο Αρσενάκο.

Η λήξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού ανέδειξε μεγάλο νικητή της βραδιάς τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Η τελική κατάταξη των άλλων φιναλίστ ήταν η εξής: Άρης Βανταράκης, Βένια Καραγιαννίδου, Jimmy Sion, Γιώργος Σπετσιώτης, Γιάννης Αρβανιτίδης. 

Μέσα στο House of Fame La Academia οι σπουδαστές εξελίχθηκαν, διεύρυναν τις γνώσεις τους, γέμισαν από νέες εμπειρίες και κέρδισαν την αγάπη του κοινού. Οι καθηγητές τους Πέννυ Μπαλτατζή, Βασιλική Ρόρρη, Chali Jennings, Al Giga και Δώρα Παντέλη με τα μαθήματά τους στάθηκαν στο πλευρό τους βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις πραγματικές δυνατότητές τους. Στην Ακαδημία ανανέωσαν και την εμφάνισή τους με την πολύτιμη βοήθεια του Παντελή Τουτουντζή και της ομάδας του. 

Το House of Fame La Academia συγκέντρωσε από την αρχή το ενδιαφέρον στα social media. Τις ώρες προβολής του προγράμματος το hashtag #HouseOfFameGR ήταν No.1 trending topic, με αποκορύφωση το Live Concert της Παρασκευής. Το προφίλ του μουσικού ριάλιτι στο Instagram προσέγγισε περισσότερους από 10.000.000 λογαριασμούς, ενώ 1.000.000 άτομα αλληλεπίδρασαν έστω και μία φορά με το περιεχόμενο της σελίδας. Τα στατιστικά στο TikTok δείχνουν περισσότερες από 700.000 προβολές των video τις τελευταίες 28 ημέρες, ενώ τα videos που ανέβηκαν στο #houseoffamegr έχουν πάνω από 20,5 εκατομμύρια προβολές.

Το πιο μαγικό μουσικό ταξίδι στο House of Fame La Academia του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε. Μέσα από αυτό οι σπουδαστές απέκτησαν πολύτιμα εφόδια και τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους κατακτώντας όσα πραγματικά τους αξίζουν. 

#houseoffameGr

facebook: https://www.facebook.com/GRHouseOfFame

Instagram: https://www.instagram.com/grhouseoffame/?hl=en

Twitter :https://twitter.com/grhouseoffame?s=03

Πηγή: skai.gr