ΚΑΙΡΟΣ

H πρώτη φωτογραφία της εξαφανισμένης για ένα χρόνο πριγκίπισσας του Μαρόκο

Βρέθηκε η εξαφανισμένη πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα η οποία είχε να δώσει σημάδια ζωής εδώ και έναν χρόνο περίπου, μετά το φημολογούμενο διαζύγιό της με τον Βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ΄.

Πρόκειται για ένα θέμα όπου τα δημοσιογραφικά μέσα δεν θίγουν ποτέ ενώ το Μαροκινό Βασιλικό Δικαστήριο δεν έχει ποτέ επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι το ζευγάρι έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.
  
Η πριγκίπισσα εντοπίστηκε από παπαράτσι να τρώει σε εστιατόριο στο Μαρόκο μαζί με την κόρη της. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα χαρούμενες και φιλικές με τους θαμώνες του εστιατορίου και τους περαστικούς.

Ο ρεπόρτερ Ρικ Έβερς δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Twitter, στην οποία όπως αναφέρει φαίνεται η πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα να γευματίζει με την κόρη της σε γνωστό εστιατόριο του Μαρόκο μαζί με πολυάριθμους φρουρούς ασφαλείας.


Εν τω μεταξύ, πληροφορίες των βρετανικών μέσων αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα μένει σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα κοντά στο Παλάτι ώστε να μπορεί να βλέπει συχνά τα παιδιά της, την 12χρονη κόρη της και τον 15χρονο γιό της.
Πηγή: skai.gr