H Cameron Diaz επιστρέφει: Υπέρλαμπρη στο κινηματογραφικό της come back, 8 χρόνια μετά- Δείτε βίντεο

Στο πλευρό της ο επί χρόνια φίλος και συμπρωταγωνιστή της Jamie Foxx και η Glenn Close.

Oι πρώτες φωτογραφίες του μεγάλου κινηματογραφικού "come back" της Cameron Diaz από τα γυρίσματα ταινίας στο Λονδίνο, τέσσερα χρόνια μετά τις δηλώσεις της περί... συνταξιοδότησής της και οκτώ χρόνια μετά την τελευταία ταινία στην οποία και συμμετείχε, είναι γεγονός.

Η 50χρονη ηθοποιός έμοιαζε εκθαμβωτική τυλιγμένη με ένα κόκκινο σάλι.

Στο πλευρό της ο επί χρόνια φίλος και συμπρωταγωνιστή της Jamie Foxx, 55 ετών, και η 75χρονη Glenn Close.

Υπενθυμίζεται πως μετά από χρόνια εικασιών, ανακοίνωσε επίσημα ότι εγκαταλείπει την υποκριτική το 2018, ώστε να μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και στον σύζυγό της, Benji Madden, 43 ετών.

Λίγα είναι γνωστά για την επερχόμενη κωμωδία δράσης του Netflix, ωστόσο η Glenn Close εθεάθη να γυρίζει σκηνές με το ζευγάρι στον ποταμό Τάμεση.

Η σκηνοθεσία  γίνεται από τον Σεθ Γκόρντον των Horrible Bosses και το σενάριο υπογράφειο δημιουργός των Neighbors, Brendan O'Brien.

Η δημουργία της ταινίας ανακοινώθηκε τον Ιούνιο.

Σε κάθε περίπτωση, εικόνες των γυρισμάτων που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνουν ένα ασθενοφόρο σε μια  αποκλεισμένη περιοχή, ενώ η Κάμερον και ο Τζέιμι φαίνεται να κρατούν δύο μικρά παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι, σίγουρα εξάπτουν ήδη την περιέργεια του κοινού.

Πηγή: Daily Mail