Μια απρόσμενη… guest εμφάνιση του Drake σε συναυλία των Backstreet Boys στο Τορόντο – Δείτε το βίντεο

Οι θαυμαστές ξετρελάθηκαν, αφού οι Nick Carter, Howie Dorough, AJ McLean, Brian Littrell και Kevin Richardson παρουσίασαν τον Καναδό ως τον ειδικό καλεσμένο-έκπληξη, πριν το συγκρότημα ερμηνεύσει το «I Want It That Way»

Οι Backstreet Boys παρουσίασαν τον Drake ως το προσωρινό «έκτο μέλος» τους το Σάββατο το βράδυ, 2 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο Budweiser Stage στο Τορόντο.

Οι θαυμαστές ξετρελάθηκαν, αφού οι Nick Carter, Howie Dorough, AJ McLean, Brian Littrell και Kevin Richardson παρουσίασαν τον Καναδό ως τον ειδικό καλεσμένο-έκπληξη, πριν το συγκρότημα ερμηνεύσει μια ειδική εκτέλεση της κλασικής επιτυχίας τους της δεκαετίας του '90, το «I Want It That Way».

Ο 35χρονος Drake δημοσίευσε ένα κλιπ 10 δευτερολέπτων στο Instagram, που τον έδειχνε να τραγουδά την εμβληματική ατάκα του τραγουδιού «Cause I want it that way». «Όταν λέει ότι έχει ξεπεράσει τους άντρες αυτής της γενιάς και ρωτάει γιατί ζω μόνος...», αστειεύτηκε στη λεζάντα.

«Τορόντο, θέλω να κάνετε θόρυβο και θέλω να τραγουδήσετε αυτό το τραγούδι όσο πιο δυνατά μπορείτε», είπε ο Drake στη σκηνή. «Αυτό είναι ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια στην ιστορία της μουσικής. Θα είμαι στη σκηνή για αυτό, θα προσπαθήσω να τραγουδήσω κι εγώ μαζί του».

Φυσικά, οι θαυμαστές τους δεν μπόρεσαν να μην εκφράσουν τον θαυμασμό και την έκπληξή τους για αυτή τη συνεργασία. Κάποιοι ήταν εξοργισμένοι που έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη συναυλία. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα τους Backstreet Boys και τον Drake μαζί», έγραψαν κάποιοι. «Αυτή η εμφάνιση είναι το καλύτερο και το πιο cool πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου!!!», ανέφεραν κάποιοι άλλοι θαυμαστές. 

Πηγή: skai.gr