«Γλυκάνισος»: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 με διπλά επεισόδια! - Δείτε το trailer

Ο αρωματικός «Γλυκάνισος» δίνει νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές του 

Ο αρωματικός «Γλυκάνισος» δίνει νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 με διπλά επεισόδια. 

Απόψε στις 21.00, θα θυμηθούμε πώς ξεκίνησε η ιστορία του «Γλυκάνισου» στο 1ο επεισόδιο, όταν ο Μυτιληνιός Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου), μετά από δύο δραματικά γεγονότα αποφασίζει να εγκαταλείψει τη γυναίκα του Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) στην Αθήνα και να επιστρέψει στη Λέσβο, στο νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του. Παράλληλα, στη Μυτιλήνη, η Σύρια πρόσφυγας, Ραζάν (Ε. Πιερίδου), μετά από μία τραγική απώλεια, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μία επίθεση εναντίον του Στρατή και η σωτήρια επέμβαση του αρραβωνιαστικού της Ραζάν, Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) είναι η αρχή: ο έρωτας του Στρατή και της Ραζάν ξεκινά και θα είναι απόλυτος αλλά και γεμάτος δυσκολίες.

Στο 2ο επεισόδιο, ο Στρατής μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Ραζάν και ο Καρίμ μεταφέρονται στο τμήμα. Όσο ο Στρατής χειρουργείται, φωνάζει ένα γυναικείο όνομα, που δεν είναι της γυναίκας του. Παράλληλα, η Ελεάνα ενημερώνεται για το μαχαίρωμα του Στρατή τηλεφωνικά, από την οικογένεια Δεμίρη. Δίπλα της, βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας. Κι ενώ η Ραζάν ακόμη δεν έχει προλάβει να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού και το συμβάν της προηγούμενης μέρας, γυρίζει στη δουλειά της, στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης». Εκεί όμως, κάποιοι δεν θα παραλείψουν να δείξουν τα ρατσιστικά τους ένστικτα. Η Αστυνομία υποπτεύεται τη Ραζάν και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα. 

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρονιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Καράλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδου (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στον ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη
Στον ρόλο του Πάρη Τριανταφύλλου, ο Τεό Αλεξάντερ

Σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθετική επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης
Σκηνοθέτες: Σταύρος Ποταμάρης, Κώστας Βούλγαρης
Βασισμένο σε μια ιδέα της: Ρόζυ Ρήγα
Σεναριακή ομάδα: Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Κακαβέλα, Τατιάνα Γκαραμπετιάν, Διονύσης Γεωργάνος
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος
Production Design: Μιχάλης Σαμιώτης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting Director: Ready2cast, Σοφία Δημοπούλου, Φραγκίσκος Ξυδιανός
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου, Δημήτρης Λογοθέτης
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Κατριάννα Παντέλη
Παραγωγή: Tanweer Productions

#glykanisos
instagram.com/glykanisos/

Πηγή: skai.gr