Γαλλία: Γιατί κύματα ξεβράζουν χιλιάδες πλαστικούς Γκάρφιλντ επί 30 χρόνια

Απάντηση στον άλυτο γρίφο με τις μυστηριώδεις τηλεφωνικές συσκευές Γκάρφιλντ φαίνεται πως έδωσε κάτοικος της Βρετάνης.

Ειδικότερα, για περισσότερα από τριάντα χρόνια πλήθος εξαρτημάτων αλλά και κομματιών από τηλεφωνικές συσκευές– ομοιώματα του Γκάρφιλντ, του πασίγνωστου γάτου- καρτούν, ξεβράζονταν μαζικά στις γαλλικές ακτές με τους λουόμενους αλλά και τους καθαριστές της πόλης να αδυνατούν να εκφράσουν μια λογική εξήγηση για την προέλευση των παράδοξων ευρημάτων.

Ντόπιοι προέβαιναν κατά καιρούς σε διάφορες εικασίες σχετικά με το πώς και γιατί εκατοντάδες κομμάτια πλαστικών από τηλεφωνικές συσκευές με την μορφή του διάσημου γάτου, βρίσκονταν στις παραλίες της πόλης με τις φήμες για χαμένο εμπορευματοκιβώτιο που βρίσκεται στον βυθό της θαλάσσιας περιοχής να μοιάζουν λογικές μα να παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Όλα αυτά όμως μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα όταν και ένας κάτοικος της περιοχής προέβη στην μεγάλη αποκάλυψη.

Τα απομεινάρια των εκατοντάδων Γκάρφιλντ προέρχονται από ένα σφηνωμένο, στα βράχια θαλάσσιας σπηλιάς, της περιοχής κιβώτιο στο οποίο είχε τοποθετηθεί πλήθος τέτοιων τηλεφωνικών συσκευών.

Ειδικότερα ο Ρενέ Μορβάν, ήταν περίπου 20 ετών όταν εκείνος και ο αδερφός του σε έναν σύντομο παραθαλάσσιο περίπατο, ανακάλυψαν το κιβώτιο μισoθαμμένο εντός της σπηλιάς χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να είναι σε θέση να γνωρίζουν την αιτία αλλά και τις συνθήκες με τις οποίες αυτό βρέθηκε εκεί.


Πηγή: Yahoo