Finos Film: «…και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν!» - Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου με ένα βίντεο

«Όπως λέει και ένα γνωμικό "o άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης"», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης  

Η Φίνος Φιλμ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αφορμή την ημέρα, η εταιρεία παραγωγής έκανε μια δημοσίευση στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, με ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε τις καλύτερες γαμήλιες σκηνές από δημοφιλείς ταινίες του παλιού κινηματογράφου, όπως «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός», «Το Θύμα», «Τζένη Τζένη», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο» και τις παρουσίασε σε ένα ξεχωριστό βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Σε ερωτεύσιμο κλίμα εποχής, μοιραζόμαστε μαζί σας… αξιαγάπητα στιγμιότητα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη. Γιατί όπως λέει και ένα γνωμικό "Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης"».

Στη συνέχεια, αναφέρονται οι ταινίες, από τις οποίες προέρχονται οι σκηνές. Αυτές είναι οι «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός», «Το Θύμα», «Τζένη Τζένη», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Το Σωφεράκι», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Μια Ιταλίδα απ’την Κυψέλη», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Εκείνες που δεν πρέπει να Αγαπούν», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Γαμπρός απ’το Λονδίνο» και «Χαρούμενο Ξεκίνημα».

Πηγή: skai.gr
TAGS: γάμος