Κηφισός

Κυκλοφοριακά προβλήματα στον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Αμαλίας και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά λόγω σύγκρουσης οχημάτων

Κλείσιμο

Eurovision 2023: Αποκαλύφθηκε το logo και το slogan του διαγωνισμού

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή είναι πολύ επικίνδυνο να διεξαχθεί στην Ουκρανία, η οποία ήταν η νικήτρια χώρα το 2022

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ θα έχει το σλόγκαν "United by Music", (Ενωμένοι από τη Μουσική) ενώ παράλληλα δημοσιεύτηκε μια πρώτη φωτογραφία με το logo που είναι ενωμένες πολύχρωμες καρδιές που χτυπούν μαζί.

Το BBC ανέφερε ότι «αντανακλά την ίδια την προέλευση του διαγωνισμού», ο οποίος δημιουργήθηκε αρχικά ως πείραμα εκπομπής για να ενώσει την Ευρώπη.

Eurovision

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή είναι πολύ επικίνδυνο να διεξαχθεί στην Ουκρανία, η οποία ήταν η νικήτρια χώρα το 2022.

Οι σημαίες και των δύο χωρών αποτέλεσαν έμπνευση για το πολύχρωμο logo. 

Οι περισσότερες συμμετέχουσες χώρες θα μάθουν επίσης σε ποιον ημιτελικό θα διαγωνιστούν.

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 9 και στις11 Μαΐου όπου θα συμμετέχουν 31 διαγωνιζόμενοι και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 13 Μαϊου όπου εκεί θα διαγωνιστούν 20 χώρες.

Πηγή: skai.gr