Επιχείρηση Θαλάσσιος Λύκος: Για… κλάματα η νέα ταινία του Ντολφ Λούντγκρεν – Δείτε το τρέιλερ

Ο γιγαντόσωμος Σουηδός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια περιπέτεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά τα πάντα πάνε στραβά, και κάποιοι ήδη κατατάσσουν την ταινία στις… κωμωδίες. 

Για γέλια και για κλάματα είναι η νέα ταινία του ηθοποιού των ταινιών δράσης Ντολφ Λούντγκρεν. 

Ο γιγαντόσωμος Σουηδός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια περιπέτεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μαζί με τον Φρανκ Γρίλο, αλλά τα πάντα πάνε στραβά, και κάποιοι ήδη κατατάσσουν την ταινία στις… κωμωδίες. 

Ο προϋπολογισμός της ταινίας φαντάζει ανύπαρκτος, ακόμα και για τα δεδομένα  δευτεροκλασάτης αμερικανικής ταινίας, με πολλούς να κάνουν λόγο όχι για B Movie, αλλά για… C Movie.  

Η ταινία στηρίζεται στις θεαματικές ναυμαχίες και αερομαχίες, αλλά ελλείψει χρημάτων τα ειδικά εφέ θυμίζουν γραφικά βιντεοπαιχνιδιού του τέλους του 20ου αιώνα, και το όλο οικοδόμημα συνεπώς… καταρρέει. 

Οι ηθοποιοί «ψυλλιασμένοι» ότι η ταινία με τις ναυμαχίες θα βυθιστεί και θα πάει άπατη δίνουν ερμηνείες μαθητικής παράστασης και φαίνεται σχεδόν σαν να διαβάζουν τα λόγια τους, ένας άλλος πρωταγωνιστής (Χίραμ Μάρεϊ) που υποδύεται τον αξιωματικό φορά γυαλιά – τελευταία λέξη της μόδας του 21ου αιώνα, ενώ ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων (Γκρίλο) δεν μπήκε στον κόπο ούτε να ξυρίσει το μούσι του.
 

Πηγή: skai.gr