Κλείσιμο

Επάγγελμα ... Ιβάνκα: Tα νέα βήματα στην καριέρα της κόρης Τραμπ

Επάγγελμα ... Ιβάνκα: Tα νέα βήματα στην καριέρα της κόρης Τραμπ

Με την ήττα του Dοnald Trump στις προερδικές εκλογές 2020, η Ιβάνκα δεν χάνει απλά τον ρόλο της ως πρώτη κόρη των ΗΠΑ, αλλά χάνει και  τη δουλειά της, εφόσον εργαζόταν ως σύμβουλος του Προέδρου. Πριν από αυτό, η κόρη του πρώην προέδρου, επέβλεπε την ανάπτυξη και τις εξαγορές στον Όμιλο Τραμπ, αλλά είχε ταυτόχρονα και μια σειρά ρούχων. Η Iβάνκα επίσης, εμφανίστηκε και ως κριτής στο ριάλιτι σόου «The Apprentice», επίσης του πατέρα της. Γενικότερα, η όλη επαγγελματική της πορεία είναι συνδεδεμένη με τον Ντόναλτ Τραμπ 

Ωστόσο το ερώτημα που δημιουργείται τώρα είναι, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα της Iβάνκα;

Μια πηγή ανέφερε στην New York Post ότι η Ιβάνκα, τα τελευταία 4 χρόνια που πέρασε στον Λευκό Οίκο, κρατούσε εκτενείς σημειώσεις, ως σύμβουλος του πατέρα της. Συμφωνα με την πηγή, αυτές οι σημειώσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση ενός τρίτου βιβλίου, για το οποίο της εχουν προσεγγίσει αρκετοί εκδοτικοί οίκοι. Να σημειωθεί πως έχει ήδη γράψει δύο βιβλία, το «The Trump Card» το 2009 και το «Women Who Work» το 2017. Η απάντηση της ίδιας προς τους επικριτές της δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γράψει ένα βιβλίο, οπόταν δεν θα προκαλέσει μεγάλη εκπληξη εάν όντως γράψει και ένα τρίτο.

Ακόμα ένα σενάριο όσο έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, είναι να επιστρέψει στα τηλεπτικά ριάλιτι. Σύμφωνα με το περιοδικό OK!, η οικογένεια Τραμπ είχε λάβει «πολλές προσφορές για τηλεοπτικά ριάλιτι», πριν καν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων. «Πρέπει να θυμάστε ότι τα τηλεοπτικά ριάλιτι έκαναν αυτή την οικογένεια σούπερσταρ. Η εμφάνιση στο The Celebrity Apprentice δίπλα στον πατέρα τους Dοnald Trump, έκαναν την Iβάνκα, τον Ντόναλτ ΤΖ. και τον Eρικ σταρ» αναφέρει το περιοδικό. 

Η Ιβάνκα μαζί με τον σύζυγό της Τζάρετ Κούσνερ έχουν αγοράσει μια ιδιοκτησία στο Indian Creek Island του Μαϊάμι, 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η ιδιοκτησία είναι ένα περιφραγμένο ιδιωτικό νησί, που αποτελεί πόλο έλλψης για τις διασημότητες. Με αφορμή αυτή την αγορά, μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα New York Post, πώς η Ιβάνκα θέλει μια καριέρα στην πολιτική και πως η Φλόριντα είναι το κατάλληλο μέρος για να ξεκινίσει. «Η Ιβάνκα έχει σίγουρα πολιτικές φιλοδοξίες» ανέφερε μια πηγή στο CNN.

Πηγή: must