Ένα μωρό στο The Masked Singer: Aπόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ-Δείτε τρέιλερ και φωτογραφίες

Μία νέα Μάσκα έρχεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις στη σκηνή του The Masked Singer την Πέμπτη 7/4 στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ένα υπερμέγεθες μωρό πέφτει στην αγκαλιά του παρουσιαστή, Σάκη Ρουβά, παίρνει το μικρόφωνο και κλέβει τις καρδιές των Detectives που προσπαθούν να δουν πίσω από τη Μάσκα!

Δείτε τρέιλερ:

 
Οι Detectives, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης, είχαν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη εβδομάδα για να σκεφτούν ξανά τις προβλέψεις τους και να επανεξετάσουν τα στοιχεία που τους δόθηκαν στο πρώτο επεισόδιο του The Masked Singer. Τώρα νιώθουν πιο μπερδεμένοι αλλά και πιο αποφασισμένοι! 

Ποια νέα στοιχεία θα δοθούν στο δεύτερο επεισόδιο για τις Μάσκες και πόσο θα αλλάξουν τις προβλέψεις;

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε απόψε το Μωρό πιστεύει πως τα μωρά πρέπει να είναι στην πίστα, ο Γορίλας μας δηλώνει πως δεν είναι πολυλογάς.

Το Pop Corn από την άλλη αποκαλύπτει πως η καριέρα του το ταξίδεψε σε μία μεγάλη έρημο. Ο Μινώταυρος εξομολογείται ότι ανακάλυψε το κάρμα του στη γειτονιά του, ενώ το Cyber Girl ανάμεσα στα ταλέντα του αναφέρει και την… παρουσίαση.

Η Μέλισσα αποκαλύπτει πως έχει φτιάξει και ψυγεία αυτοκινήτων και ο Τσολιάς ξεκαθαρίζει πως δεν κάνει την πάπια. Τέλος, ο Κύκλωπας μας ενημερώνει πως γυμνάζει πολύ τα χέρια του!

Αυτή τη φορά οι Detectives έχουν μία πολύ σημαντική δυνατότητα αφού θα μπορούν να θέσουν και δύο ερωτήσεις σε κάθε Μάσκα αποκωδικοποιώντας ορισμένα στοιχεία της προσωπικότητας που βρίσκεται πίσω από αυτήν! Οι απαντήσεις των Μασκών δίνουν νέες πληροφορίες…

Ποια Μάσκα έχει κατακτήσει τα αμερικάνικα charts;
Ποια έχει συνεργαστεί με τον Σάκη ή/και με τους Detectives;
Ποια Μάσκα έχει κερδίσει το βραβείο Άνδρας της Χρονιάς;
 
Το τηλέφωνο του Θοδωρή Μαραντίνη παίρνει φωτιά! Η πολυλογία μίας Μάσκας τον κάνει να καλέσει τη Σίσσυ Χρηστίδου όμως εκείνη δεν το σηκώνει!.. Μία εμφάνιση του θυμίζει την Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς δίνει στον Detective το τηλέφωνό της! Φυσικά, ορισμένα ονόματα αποτελούν σταθερή αξία για τους Detectives, με τον Νίκο Μουτσινά να βλέπει παντού την Άννα Βίσση και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να διακρίνει σε αρκετές Μάσκες την Μπέτυ Μαγγίρα! 
 
Όταν όλες οι εμφανίσεις ολοκληρωθούν ο παρουσιαστής θα ζητήσει από το κοινό στο στούντιο και από τους Detectives να ψηφίσουν μέσα από την ειδική εφαρμογή την αγαπημένη τους Μάσκα. Η Μάσκα που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους είναι εκείνη που θα πρέπει να ανέβει στη σκηνή και να αποκαλυφθεί! Πόσο κοντά θα έχουν πέσει οι προβλέψεις των Detectives; 
 
Ποιος κρύβεται πίσω από τη Μάσκα; 
 
Ελάτε να συγκεντρώσουμε, μαζί, κάθε πολύτιμο στοιχείο!


THE MASKED SINGER Τα ονόματά τους… επτασφράγιστο μυστικό!

Social media 

Facebook / Instagram / Twitter / TikTok

#MaskedSingerGR

Πηγή: skai.gr