Εκτός Survivor Μαργαρίτη-Σταμούλης - Με κολάρο ο «Ντάφυ»-Εχθροί Μαριαλένα με Τζέιμς-Νίκο (vids)

Η Σοφία Μαργαρίτη αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της, ενώ από το επεισόδιο του SURVIVOR της Τετάρτης δεν έλλειψαν για μία ακόμη φορά οι εντάσεις. Καζάνι που βράζει η παραλία των Μπλε ενώ στη κόκκινη πλευρά τραυματίστηκε ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο είδαμε στο Συμβούλιο με κολάρο.

Η συζήτηση στην κόκκινη καλύβα επικεντρώθηκε στον τρόπο που ψήφισε ο αρχηγός των μπλε Τζέιμς Καφετζής για να θέσει εκτός παιχνιδιού έναν εκ των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά στη ψηφοφορία της Τρίτης. Ο Τζέιμς για ακόμα μια φορά εξήγησε στους συμπαίκτες του την στρατηγική του και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο Πάνος Καλίδης θα μείνει.

Μπαρούτι μύρισε η Μπλε καλύβα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έρχεται σε ρήξη με τους Τζειμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια γκρέμισαν αυτό που είχαν χτίσει. Ο 26χρονος αγρότης ανέλυσε τις σχέσεις των υπολοίπων παικτών. «Το παρεάκι Τζειμς, Νίκου και Άννας Μαρίας δυστυχώς σήμερα κλονίστηκε» εκτίμησε ο Πάνος Καλλίδης.

 

 

Η σχέση Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη απασχόλησε και τον παραγωγό του Survivor 4, Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη παρουσιαστή λόγω της απουσίας του Γιώργου Λιανού που βρίσκεται στην Αθήνα. Αν και ο 30χρονος επιχειρηματίας έδειξε να αφήνει ανοιχτή πόρτα η 25χρονη γυμνάστρια ήταν ξεκάθαρη, πως την έχει κλείσει και δεν πρόκειται να την ανοίξει ξανά. Νεύρα και από τον Σάκη ο οποίος τα «έχωσε» στον Τζέιμς. 

 

Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία οι Μπλε επέστρεψαν στις νίκες. Σε ένα ντέρμπι στον στίβο μάχης οι δυο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ με τον Γιώργο Ασημακόπουλο απέναντι στον συνονόματό Ταβλαδάκη να μειώνει για τους κόκκινους σε 8-9.

 

Η τρομερή Μαριαλένα νίκησε την Μαριάνθη κάνοντας το τελικό 10-8 για την ομάδα των Μπλε που αυτή την εβδομάδα είχε μείνει χωρίς νίκη και την είχε μεγάλη ανάγκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

 

Ο πανηγυρισμός της Νικολέτας Μαυρίδη έκανε τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να της πει πως κατέταξε το χορευτικό της 24χρονης χορεύτριας στην κατηγορία All Star. Η φρουτοσαλάτα και η επικοινωνία έφτιαξαν την διάθεση και την ψυχολογία των μπλε.

 

Πάντως η νίκη των μπλε δεν έφερε και  τα επιθυμητά αποτελέσματα στις σχέσεις των παικτών, καθώς οι εντάσεις συνεχίστηκαν και λίγο έλειψε ο Σάκης να πιαστείς τα χέρια με τον Τζέιμς.

 

Στους κόκκινους μπορεί η νίκη να μην ήρθε όμως δεν θα ξεχάσουν την κουτουλιά του Τριαντάφυλλου στην ξύλινη κατασκευή που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο τραγουδιστής. «Θα έπρεπε να παίζει σε σειρά του Φώσκολου» σχολίασε με χιούμορ ο Ηλίας Μπόγδανος για τον τραυματισμό του Ντάφυ. 

 

 

Στο συμβούλιο εξ αποστάσεως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Σοφία Μαργαρίτη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και αποχώρησε αναγκαστικά από το Survivor. Από τα αγωνίσματα θα απέχει για λίγες ημέρες και ο Τριαντάφυλλος που μετά τον τραυματισμό του εμφανίστηκε με κολάρο στον λαιμό. 

 

Από τους υποψήφιους προς αποχώρηση Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη και Πάνο Καλλίδη, ο Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού ήταν ο δικηγόρος Κρις Σταμούλης, που πήρε τη δάδα της επιστροφής για τη πατρίδα. 

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor