Είναι πλέον επίσημο: Έρχεται Joker 2!

Μπορεί στην αρχή ο Todd Phillips να είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο, ωστόσο φαίνεται ότι τελικά είναι πολύ πιθανό να επανασυνδεθεί με τον Χοακίν Φίνιξ για ένα σίκουελ της ταινίας Τζόκερ, σύμφωνα με πηγές.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Hollywood Reporter, η Warners Bros έχει ήδη κάποιες επιλογές για το σίκουελ του Joker και τον Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες για υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

Η ταινία Joker ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δις δολάρια και είναι μέχρι σήμερα η πιο εμπορική ταινία που βασίζεται σε κόμικ. Ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τυχόν συνέχεια της ιστορίας, επισημαίνοντας ότι δε θα μπορούσε να είναι το ίδιο “άγρια” με την ταινία που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά θα ήθελε να έχει την ίδια απήχηση. 

Ο Phillips έχει ήδη ιδέες για την ιστορία του Bruce Wayne, όπως για παράδειγμα μια επιστολή που γράφτηκε από τη μητέρα του Arthur Fleck (Joker), που υποδηλώνει ότι οι δύο είναι αδέλφια. Αλλά η Penny Fleck ίσως να μην είχε πει την αλήθεια κάτι που ίσως δείξει μια πλευρά της ιστορίας που δεν έχουμε δει ως τώρα. Παρόλα αυτά, δεν θα εξερευνήσει το παρελθόν του Batman. 
 

Πηγή: skai.gr