DOT: Τι θα δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο (trailer)

Ενδιαφέρουσες και αστείες ιστορίες, ξεκαρδιστικά παιχνίδια ερωτήσεων, παρασκήνιο από το Survivor, λαχταριστές συνταγές, συμβουλές ζωής, ομορφιά. Όλα όσα κάνουν τη διάθεση και την καθημερινότητά μας καλύτερη στο DOT. το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου με τη Νάντια και τον Μίνω.

Το Σάββατο 9 Απριλίου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επιστρέφουν στο «σπίτι» τους και μιλούν για τα πρόσωπα που μεσουρανούσαν στα 90s αλλά σήμερα δεν θα είχαν καμία θέση στα εξώφυλλα των περιοδικών, για τους αναλώσιμους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης, τα ατοπήματα που έχουν συμβεί on air και τα νούμερα τηλεθέασης.

Ακόμη, οι δύο παρουσιαστές του Studio 4 εξηγούν γιατί η φιλία τους είναι η δύναμή τους και θυμούνται όσα άσχημα έχουν γραφτεί για εκείνους αλλά και τις στιγμές που οι ίδιοι αδίκησαν κάποιους.

Η Marseaux δεν έχει μόνο σαρωτικό ταλέντο αλλά έρχεται και σαν σίφουνας σε μία από τις πιο διασκεδαστικές «Κουλούρες» του Μίνου.

Plant parenting: μαθαίνουμε ποια είναι τα πιο ανθεκτικά φυτά εσωτερικού χώρου αλλά και πώς να τα φροντίζουμε σωστά για να μην αγοράζουμε άλλα κάθε μήνα.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα του dot και ετοιμάζει το πιο πλούσιο, χυλωμένο ριζότο με σπανάκι και μυρωδικά - ιδανική συνταγή για όσους νηστεύουν.

Beauty: η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Και τρεις δυναμικές γυναίκες το αποδεικνύουν με τις προσωπικές τους ιστορίες που μοιράζονται on camera.

Movie Night: Σάββατο βράδυ και, αντί για ταινία, επιλέγουμε μεταξύ τριών βραβευμένων ντοκιμαντέρ που δείχνουν όχι μόνο το μέγεθος της καταστροφής που υφίσταται ο πλανήτης, αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε την κατάσταση.

Την Κυριακή 10 Απριλίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει να μας πει πολλές αστείες ιστορίες από τη ζωή με τον σύζυγο και τους γιους της. Ακόμα, μοιράζεται μαζί μας στιγμές που θα μας κάνουν να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε από την εποχή που την «τσάκισαν» -όπως λέει η ίδια- οι δημοσιογράφοι.

Πόσο Survivor ήταν τελικά ο Ανδρέας Ματθαιακάκης; Ο παίκτης έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο και λέει ιστορίες για όσα δεν βλέπουμε στις κάμερες και εξηγεί ποια από τις δύο έχει δίκιο στη μεταξύ τους κόντρα, η Σοφιάνα ή η Ασημίνα.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει τα πιο νόστιμα λαζάνια από κολοκύθι, τα οποία συνοδεύει με συγκλονιστική μπεσαμέλ, ενώ μας δείχνει και την πιο πρακτική τεχνική για να διατηρούμε τα τρόφιμα στο ψυγείο μας φρέσκα όπως την πρώτη μέρα που τα μαγειρέψαμε.

Η Ράνια Θρασκιά μοιράζεται τον πιο χρήσιμο οδηγό επιβίωσης για μακροχρόνιες σχέσεις και εξηγεί πώς μπορούμε να κρατήσουμε τον έρωτα ζωντανό.

Τέλος, Save the Planet: 5 απλές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στις καθημερινές μας συνήθειες για έναν τρόπο ζωής… φιλικό προς το περιβάλλον.

DOT.
Με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη
Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr