Κλείσιμο

Dot. με Survivors και Χρύσα Ρώπα (vid+pisc)

DOT., κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 24 Απριλίου, τρεις Survivors, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η Έλενα "Μαριπόσα" Κρεμλίδου και ο Κρις Σταμούλης κάθονται στον καναπέ του Dot. και βγάζουν τον δικό τους νικητή του φετινού παιχνιδιού. Η Μαριπόσα αποκαλύπτει τη μυστική συμφωνία με τον Τζέιμς και η Μαριάνθη δηλώνει ότι πρέπει να λύσει τις διαφορές της με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει τραγανή χορτόπιτα και ετοιμάζει το πιο... fit γλυκό - κρέμα μαστίχας με φράουλα, καρύδια και υγρή στέβια. Στη συνέχεια, καλεί στην κουζίνα του τον Γιώργο Κοψιδά και ετοιμάζουν, για τους vegan, σαλάτα με ψητά λαχανικά και ντρέσιγκ από ταχίνι.

Η Ζωή Δημητράκου, μετά την εκπομπή γυμναστικής, ονειρεύεται μια εκπομπή για το περιβάλλον και αποκαλύπτει ότι στον γάμο της δεν ήρθαν ούτε οι γονείς της.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει το απόλυτο πασχαλινό κέικ σοκολάτας με φωλίτσα από σοκολατένια αβγά.

Η δερματολόγος Γιώτα Ρήγα μιλά για τα έξυπνα καλλυντικά στον αγώνα της αντιγήρανσης.

Τέλος, μαθαίνουμε πως με μια πράξη αγάπης μπορούμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Την Κυριακή 25 Απριλίου, η Χρύσα Ρώπα είναι καλεσμένη της εκπομπής και μιλά για τον γνωστό σκηνοθέτη Ανδρέα Βουτσινά που την ταπείνωσε στο ξεκίνημά της, για τον γάμο από τον οποίο έφυγε παίρνοντας μαζί της μόνο το παιδί της και τα βιβλία της, για τη χυδαία ματαιότητα που αλλοτριώνει τους ανθρώπους και τα δύσκολα χρόνια όταν ανακάλυψε ότι είναι υιοθετημένη. Τέλος, θυμάται τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τότε που μπήκε πρώτη φορά η τηλεόραση στο σπίτι.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει γλυκό κόλαση: καραμελωμένο κέικ με εσπρέσο, και ένα τσιζκέικ φράουλα και ο Γιάννης Αποστολάκης πεντανόστιμες τορτίγιες με μπέικον και μαγιονέζα αλλά και κριθαράκι με γαρίδες και καλαμαράκι.

Ο γιατρός Διονύσης Βλάχος μιλά για την παχυσαρκία και αν τελικά ο στόχος να πλησιάσει κάποιος στο ιδανικό βάρος είναι εφικτός.

Τέλος, η Έλενα Τσαγκρινού παίζει eurovision trivia, αποδεικνύοντας ότι τελικά... ξέρει καλά την Eurovision.

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ -Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Δείτε το trailer:

Πηγή: skai.gr