DOT. με Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη: Tι θα δούμε στις 9 και 10 Ιουλίου

DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη το Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ.  

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Νάντια και ο Μίνως αποχαιρετούν τη φετινή σεζόν του DOT.

Φεύγουν για διακοπές, έχοντας ετοιμάσει τα καλύτερα θέματα. Στον καναπέ τους κάθονται η Δανάη Μιχαλάκη και η Σμαράγδα Καρύδη και μοιράζονται μαζί μας ενδιαφέρουσες και αστείες ιστορίες ενώ η Λυδία Τζανουδάκη και ο Γιάννης Τεργιάκης "παίζουν" ξεκαρδιστικά παιχνίδια.

Ακόμη, backstage ιστορίες, μαγειρική, χρηστικές συμβουλές, ομορφιά, σινεμά, θέατρο, διάβασμα και ένα απολαυστικό flashback στα καλύτερα της χρονιάς.

Δείτε το τρέιλερ

Το Σάββατο 9 Ιουλίου, η Δανάη Μιχαλάκη, μετά το τελευταίο επεισόδιο των "Άγριων Μελισσών", θυμάται πώς ήταν η ζωή της πριν ξεκινήσουν όλα. Μιλά για τα χρόνια του σχολείου και εξηγεί γιατί την κορόιδευαν οι συμμαθητές της, για τα εφηβικά της χρόνια που δεν ήταν καθόλου ήρεμα, και για την ταινία που την ώθησε να παραιτηθεί από τη δουλειά της ως πωλήτρια για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Σμαράγδα Καρύδη

Ακόμη, αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε στο σύντροφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου. 

Hollywood In Greece: backstage ιστορίες από ταινίες του Hollywood που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα μεγάλο πλατό, αναδεικνύοντας όλα τα υπέροχα φυσικά τοπία της. 

Η Λυδία Τζανουδάκη δεν είναι απλώς ένα αστέρι του θεάτρου αλλά είναι αστεία, είναι ξύπνια και έρχεται στην «Κουλούρα του Μίνου».

Ο Γιάννης Τεργιάκης μπορεί να είναι μόλις 19 χρονών αλλά τραγουδάει από Μαρινέλλα μέχρι Νατάσσα Θεοδωρίδου, στο πιο ξεκαρδιστικό παιχνίδι μουσικής.

Cooking: Η ΜάγκυΤαμπακάκη ετοιμάζει ένα θεϊκό κριθαρότο με θαλασσινά και μας δίνει ιδέες για υγιεινά σνακ στην παραλία.

Τέλος, η Aλεξάνδρα Διονά, γνωστή και ως “A Shiny Day” πιάνει για τελευταία φορά τη ραπτομηχανή της και δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας bikini φέτος το καλοκαίρι.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, η Σμαράγδα Καρύδη κάθεται στον καναπέ του dot. επιστρέφοντας από το Βερολίνο όπου γυρίζεται η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Εξηγεί γιατί κάποτε αισθανόταν «κομπλεξική», περιγράφει όλο αυτό που ακολούθησε όταν δήλωσε σε συνέντευξή της ότι "δεν έγινε μητέρα για να μη γίνει σκλάβα του παιδιού της" και θυμάται ως σνομπ την πρώτη συνάντηση με την καλή της φίλη, Βίκυ Βολιώτη.

Summer Agenda: Θερινό σινεμά, θέατρο, διάβασμα δίπλα στο κύμα και συναυλίες που θα βάλουμε στη λίστα μας αυτό το καλοκαίρι. 
Beauty: Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου δίνει ιδέες για super καλοκαιρινό μακιγιάζ με διαφορετικές αποχρώσεις eyeliner που μας ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα των ματιών μας. 

Η Μάγκυ Ταμπακάκη αποχαιρετά με την πιο καλοκαιρινή συνταγή της: γεμιστές ντομάτες με τονοσαλάτα και cottage cheese.

Τέλος, Flashback: Η Νάντια και ο Μίνως κάνουν αναδρομή στις καλύτερες συνεντεύξεις και στις πιο αστείες ιστορίες που δεν είδαμε ποτέ on air τη χρονιά που πέρασε.

#dot Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!
 

Πηγή: skai.gr